Miałczek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 witam mam pytanie czy ten symulator Symulator Lotu 4 kanały - Esky LAMA V3, V4, HUNTER . Symulator lotu Ikarus Easy Fly3 INTERFACE USB będzie działał z Windows7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Jesteś pewien. W aukcji jak byk pisze, że nie działa pod Vistą i W7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 no tak ten pierwszy nie chodzi a ten drugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 prędzej nie chodził mi internet i udało mi się podałem tylko jeden link i nic nie mogłem wyświetlić na jego temat a teraz już chodzi dobrze i nie chciałem robić nowego postu więc wkleiłem drugi link sory za zamieszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi