macowca Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Witam Chciałem wydrukować sobie plany rwd 5 by skazoo i znalazłem na takiej stronie http://chomikuj.pl/MashingunMG42/Plany/rwd5+by++Skazoo,588289477.pdf No więc pobrałem je i wydrukowałem... Ale na każdej z 25 kartek A4 poobcinało mi z 2cm na krawędziach. Przeczytałem temat o skalowaniu w dziale plany, ale jeśli ktoś krok po kroku wytłumaczyłby mi jak wydrukować je poprawnie byłbym wdzięczny. Ps. A co jeśli je zeskaluję i będę chciał to wydrukować np. w drukarni ? Tam nie mają tych jakiś programów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 W drukarni to wydrukuj sobie te plany RWD 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Wydrukuj z pomocą nowego acrobat readera. Ładnie drukuje na A4 i zostawia marginesy na obcięcie-sklejenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macowca Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 tak się składa, że mieszkam obok drukarni może wydrukują a jak nie to sam muszę to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi