GiulioN Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Pytam, macie jakieś doświadczenia (chodzi o markę): Dualsky 11.1V/2250 mAh 45C/65CChyba tylko Dualsky jest w Polsce, reszta EU. Pozdrawiam Co do marki, to polecam wszystko tej firmy: rzepy, goldy, pakiety różnej maści, silniki, regulatory, na podstawie własnych, pozytywnych doświadczeń. Ten konkretny pakiet używam od ponad 3 tygodni (kupiony w Nastiku), sprawuje się idealnie, nie puchnie, nie grzeje się (prądy ponad 30A, pakiety Robbe, Kokam i Nano-Techy nie wytrzymywały), cena całkiem przyjemna, nawet jak dla mnie. Jedyne, co mogę mu zarzucić, to za krótkie przewody balansera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olecki75 Opublikowano 18 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2012 Jedyne, co mogę mu zarzucić, to za krótkie przewody balansera. A widzisz jednak. Jak mówiłem, że krótkie w innym wątku to pisałeś że im krótsze tym lepsze Mi żadne kable się nie rwą, nie łamią, jak dla mnie to kable mogą być krótkie, gdyż ja mam małe modele, więc długie to zbędna waga, a poza tym jeszcze jak zwisają z modelu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Bo wtedy jeszcze balansera nie używałem, ale teraz zacząłem, to za krótkie są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ch. Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Witam, podsyłam link do testów lipoli. Widać, kto przeprowadzał, więc swoje pochwalili, ale ogólenie chyba jest ok. http://shop.lindinger.at/pdf/82203.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Akurat pakiety Wellpower sa bardzo dobre. W pakietach 3S czy 5S odchyłki napięć na wszystkich celach nie przekraczają 10mV. Tak samo jak niemieckie Dymondy śmiało mogę je polecać. Choć obie marki słabo znane na polskim rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi