jarek1303 Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Miałem nie być, ale co się nie robi dla hobby. I co? Byłem i się nie zawiodłem. Chłopaki ze Złotowa pokazali się z najlepszej strony!!! Wielu nas do NICH przejechało. A wyglądało to tak: A to co nam dziewczyny przygotowały..................przechodzi wszelkie wyobrażenia. Nie mam na zdjęciach ciast - bałem się, aby mi starczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Goście przybyli przed gospodarzami . Dziękujemy wszystkim kolegom za tak liczne przybycie a naszym paniom, Ali drugiej Ali, Ewelinie mojej żonie Janinie za tak wspaniałą oprawę kulinarną , bez której nie byłoby tak pięknej atmosfery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJDIT Opublikowano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2012 Podziękowania za spotkanie a w szczególności dla wszystkich dziewczyn za super kuchnię. Było super pokażemy się i to jeszcze w tym roku ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Ja również bardzo dziękuję za gościnę, super jedzonko i mile spędzony czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt1125 Opublikowano 25 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Podziękowania dla modelarzy ze Złotowa za świetne przygotowanie imprezy i płyty lotniska, a dla pilotów holówek za wysokie hole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Porcja moich zdjęć. Ten model podniósł wszystkim ciśnienie. Konstrukcja ciekawa, składak z dużą dozą własnej inwencji. Po prawidłowym starcie w locie lotki wpadły w taki flater że model stracił sterowność, skrzydła się złożyły i model niekontrolowaną spiralą opadł w kartoflisko. Jako ostatni rozjechaliśmy się ok. godz 19. To był dzień pełen wrażeń. Dziękujemy za miłe słowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan11 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Podziękowania dla organizatorów za nie zapomniane wrażenia modelarskie i dla podniebienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi