Milko Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Za niedługo guppi'k skończy dwa lata ale dalej świetnie sobie radzi, dziś wykonałem dwa loty z aparatem na Błoniach-całość do zobaczenia tu : http://picasaweb.google.com/Pawelmilk/BOniaKrakowskie160809#slideshow/5370661785223455698
Tomisław Piotr Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 To nie ma już stadionu Cracovii?
TEQ Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 To nie ma już stadionu Cracovii? Kibice Cracovii zazdrościli Wiślakom dlatego rozwalili wszystko w czasie jakiegoś meczu i trzeba budować od nowa :wink: ;D A tak na serio- fajnie że Guppy lata dalej. Fakt faktem widać już na nim ślady użytkowania ale trzyma się i dobrze. W takim razie po dwóch latach użytkowania tej wersji może warto pomyśleć nad super wypasioną ładnie zrobioną wersją z balsy? No i błagam... Ten model bez statecznika T to nie guppy już. Brakuje mu tego uroku.
Milko Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Myślę już nad następcą do noszenia aparatu ale na pewno nie będzie z balsy :wink: , Wszystko ma swoje przeznaczenie i balsa na pewne modele jest jedynym wyjściem, ale do tych celów nie ma to sensu Statecznik taki bo obawiałem się problemów z popychaczem który w tej wersji chodził bardzo słabo przez wygięcie jakiemu musiał być poddany.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.