Patryk218 Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Witam ! W związku z tym że jestem posiadaczem aparatury Graupner MC-14 chciałbym ją bezpiecznie przechowywać jednak nie wiem w jaki sposób. Skrzynka na aparaturę była by najlepszym rozwiązaniem jednak trochę za drogim. Myślałem również o uszyciu pokrowca jednak nie jestem do tego przekonany. Jeśli macie jakieś fajne pomysły,piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Może pokrowiec wyścielony wewnątrz gąbką? Można kupić gotowy za ok. 55 zł ALIGN, a co do walizek można też znaleźć tańsze (ok. 100 zł). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Witam ! W związku z tym że jestem posiadaczem aparatury Graupner MC-14 chciałbym ją bezpiecznie przechowywać jednak nie wiem w jaki sposób. Skrzynka na aparaturę była by najlepszym rozwiązaniem jednak trochę za drogim. Myślałem również o uszyciu pokrowca jednak nie jestem do tego przekonany. Jeśli macie jakieś fajne pomysły,piszcie. Ładną skrzynkę kupisz w Praktikerze za ~40-50zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 18 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 (edytowane) Aluminiowa skrzyneczka na pewno do aparatury jest bardzo przydatna, jesli zamierzasz kolego zajmować sie modelarstwemna dłużej, to z pewnością sie opłaca. Np tu, http://www.skrzynie-...5x325x140mm/209 http://www.letto.pl/...uct&prod_id=106 w Praktikerze jak podał kolega, w Obi tez widziałem, czasem nawet tanie w Biedronce sie trafia, zresztą w necie też tego zatrzęsienie Wypakuj ją w środku gąbką lub spienionym tworzywem (np takim od pakowania elektroniki), powycinaj wnęki w tworzywie na aparaturę, zapasowy akumulator, smycz czy szelki, akcesoria, i gotowe. Tylko wyjmij akumulator (z aparatury) przy planowanej dłuższej przewie. Lepiej dmuchac na zimne.. Edytowane 18 Maja 2012 przez RomanJ4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 19 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Ja kupiłem plastikową walizkę na wiertarkę za 18zł, odrobina gąbki i już. Tanio, praktycznie, bezpiecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi