levy Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Witam wszystkich bardzo serdecznie, prosze nie krzyczec na avatara w pospiechu to wszystko robie bo z pracy lece prosto na uczelnie,mieszkam w krakowie, mam 24 lata, po prawie 9 letniej przerwie z modelarstwem, kiedy latalem szybowcami wrocilem i na pierwszy rzut zakupilem trenerka do nauki latania "spalinowka" chcialbym odrazu podziekowac spotkanemu w Pobiedniku Wielkim koledze, ktory polecil mi to forum, nick chyba pablos z proszowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Witam serdecznie Kolegę! Widzę, że "łańcuszek" sprawnie działa. Ja dałem cynk "Pablosowi", a on Tobie. Nadal latasz na szybowcach? Daj jeszcze imię w podpisie i ćwicz udanie tym trenerem. Mamy bardzo podobnego, możesz poczytać o jego przygodach w wątku o lataniu "Kanarem". Model jest bardzo poprawny i fajny. Zresztą Paweł też miał takiego i może właśnie z nim spotkałeś się na Pobiedniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levy Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Witam serdecznie Kolegę! Widzę, że "łańcuszek" sprawnie działa. Ja dałem cynk "Pablosowi", a on Tobie. Nadal latasz na szybowcach? Daj jeszcze imię w podpisie i ćwicz udanie tym trenerem. Mamy bardzo podobnego, możesz poczytać o jego przygodach w wątku o lataniu "Kanarem". Model jest bardzo poprawny i fajny. Zresztą Paweł też miał takiego i może właśnie z nim spotkałeś się na Pobiedniku. tak tak opowiadal o swoim trenerku a spotkalismy sie dwa razy i latal bodajze funly`em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levy Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Nadal latasz na szybowcach? szybowiec lezy gdzies w piwnicy, mialem przerwe od modelarstwa, jak juz wczesniej pisalem prawie 9 lat, ale planuje zalozyc do niego wiezyczke i wpakowac silniczek 2cm^3 bo akurat taki tez mi sie gdzies tam pelental Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 witam wreszcie do nas dołonczyłeś avatarek masz zajefajny za cholerę bym Cię nie poznał ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Witamy w klubie A te ślepałki wymiatają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 A ja myślałem, że to Twoje "najprawdziwsze" oblicze i trochę się dziwiłam, jak z takimi szkiełkami można latać na szybowcach?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Może może Lepiej widzi, zupełnie jak przez lornetkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Pniewski Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Witam kolege ktory zna mojego kolege (Pablos) ktory ci polecil to forum :wink: kiedy pojawia sie w niemczech , w miare jak mamy czas to latamy razem elektrykami... Awatar nie do wyjecia orginalny co do twojej przerwy w modelarkim rzemiosle, az 9lat ....to zadna przerwa .... bakcyl przezyl :mrgreen: i nie ma na niego lekarstwa....musisz sie z tym pogodzic i z nim dalej zyc .... a ze jest zarazliwy wiemy to wszyscy.... zycze aktywnosci na forum i tyle samo wzlotow co ladowan :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levy Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 no i udalo mi sie kolege zarazic ktory byl ze mna na lotnisku, jutro jedziemy po model aparaturke i silniczek i bedziemy we dwojke latac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 edit W protescie przeciw durnemu zachowaniu Marcina133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Sympatyczny awatarek. Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Cześć! Zaproś kolege na forum!! Łańcuszek sie wydłuży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Sympatyczny awatarek.Witaj Lepszy taki niż żaden ;D WITAM WśRóD śWIRUSóW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Witam! Awatar jak najbardziej przyzwoity a nie "lepszy taki niż żaden"! Jeszcze levy za wiele nie popisał a już go rozpoznaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levy Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 no jutro jedziemy na lotnisko do Pobiednika Wielkiego w okolicach krakowa, ja bede latal a kumpel jak zdazy skleic go na miejscu to bedzie sie uczyl, ma takiego samego trenerka jak moj takze czesci zamienne beda na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Pniewski Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 ....Levy , powiedz jeszcze ze jestes moim imiennikiem ?!?!? Arek...... :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levy Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 przepraszam ze dopiero teraz odpowiadam, troszke zycie nabralo tempa (rodzina, slub, dziecko, zmiana pracy, przeprowadzki, inne projekty w ktorych uczestnicze, obrona pracy dyplomowej) - tak mam na imie Arek, witam ponownie po dluzszej nieobecnosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 witaj ponownie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.