Piotter Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Przeglądałem forum Simviation, czyli strony z dodatkami do FSX i znalazłem taki oto link: http://www.nmusafvir...l/tour-std.html Genialna inspiracja do budowania modeli 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Bajer! Jestem w trakcie zwiedzania. Super pomysł na nudę w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaneQopter Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Rewelacja Fajnie było by tam pojechać osobiście. Chyba bym tam zamieszkał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojani Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Heh Byłem w Detroit w Muzeum Techniki Forda - przeważająca część ekspozycji to oczywiście samochody, ale również historyczny przekrój rozwoju techniki szeroko rozumianej, w tym również lotniczej. Muzeum olbrzymie - jak to w Stanach - można zwiedzać parę dni. Najciekawsze jest jednak to, że w sekcjach lotniczych były zorganizowane - hmm tylko jak to nazwać - powiedzmy, że kąciki modelarskie - gdzie małe dzieciaki mogły sobie próbować pod okiem "instruktora" coś składać z zestawów papierowych, ale nie tylko balsa też była dostępna. Super pomysł zaszczepiajacy w dzieciakach ( 4-8 lat) zainteresowania techniką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi