wojt1125 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Cześć, Szukam firmy, która podjęłaby się wytoczenia pręta długości 90cm, średnica 15mm zbieżna do 8mm. Nie wiecie gdzie mogą mi wytoczyć taki stożek? Najlepiej gdyby firma była w Poznaniu lub okolicach, albo z innego miejsca z opcją wysyłki. Szukałem w kilku miejscach w Poznaniu i nikt nie chce się tego podjąć.. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swift Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Cześć, Może inną drogą. Znajdź u Siebie serwis sprzętu wędkarskiego. Mogą mieć - nie metalowe, ale raczej z kompozytu, część wędek, czy spiningów pasujące do wymiarów, jakie podajesz. Ewentualnie zakład rusznikarski - mają wprawę i technologię wytaczania długich wałków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 raczej za rozsadne pieniadze nikt sie tego nie podejmie. Tak jak radzi Swift - . Stozek od wedki. Sam mam jeden taki segment o wlasnie takich wymiarac. Zamierzam wypelnic go zywicą (w kilku etapach aby nie zagotowac zywicy) - aby zyskac na twardosci i aby nie zlamac rurki sciskajac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt1125 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 OK, dzięki za rady, spróbuję poszukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armand Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Kij bilardowy - najlepiej George BALABUSHKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi