Malker Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Polecam oglądać w HD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas69 Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Polecam oglądać w HD. http-~~-//www.youtube.com/watch?v=rJoDE-YY3Xk Pięknie . Wpadnij z nią na Zlot Gigantów Bednary 2012 - już w sobotę i niedzielę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Fajnie ,fajnie .przypomina mi moją byłą Funtanę S- 90.. Dlaczego lądowałeś z zgaszonym silnikiem ? zgasł czy zgasiłeś ? P.S.Miałem ostatnio zaproszenie na pokazy lotnicze w Ostrowie niestety odległość ostudziła chęć wyjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 8 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Cześć ! Dzięki ! Co do silnika to zdechł z mojej winy. Przy ześlizgu zdjąłem obroty zbyt nisko a zapomniałem je przed lotem zwiększyć trymerkiem (do ladowania sciagam na minimum). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Maciek a na jakim śmigle latasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Cześć. Śmigło Bambula 27x10 ! Niedługo zmiana na 28x10 ale Fiala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi