Skocz do zawartości

[P] ZLIN 526AFS

Wieczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak w temacie szukam planow ZLIN'a 526AFS. Konkretnie chodzi mi o model okolo 1,5m balsa z silnikiem spalinowym ale inne plany tez moga byc bo przerobie sobie :)

Pozdrawiam

Marcin

Opublikowano

Melow

...ja na twoim miejscu nie polecalbym tej strony Modelarz .com :wink: bylem na niej 3 dni twemu i zaraz wpadlem na wirusy :shock: ......

co nie otworzylem mialem 5 na raz .....

Modelarz .com to juz HISTORIA ta strona dogorywa ....... a plany z niej sa dostepne na necie .....linki mozna by podac i uniknac paralizu kompa......

linki na strony z planami sa na mojej prywatnej stronce w dziale plany plany.....

Opublikowano

Arek dzieki za info mam nadzieje ze nikomu komp sie przez to nie zainfekuje.

Ja tez kiedyś jak tam wlazłem to antywir miał co robić ale to było na tamtym forum teraz chodziłem po planach jest chyba jest OK. Grunt to dobry antywirus :!:

Opublikowano

Mam plany Zlina 526 AFS bardzo dokładna makieta,roz.1472mm dł. 1295mm na motor 10cm3 ciężar 3650g dane spisałem z planu.Plany zdobyłem kilka lat temu,leżały u kolegi na strychu około 30 lat,są bardzo żółte od starości. Spróbuje je skopiować może się uda,a jeżeli nie to pożyczę te które mam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Marcinie tak wyglądają te plany po skopiowaniu.

Na fotkach nie widać dobrze linii,ale w rzeczywistości,plany są bardzo dobrze czytelne.

Jeżeli oprócz Marcina ktoś będzie chętny,proszę podać adres przesyłki na PW.

Plany z przesyłką za zaliczeniem pocztowym 33zł.jest to koszt kopiowania i przesyłki.

tigermoth1listopad20070kz5.jpg

tigermoth1listopad20070fv0.jpg

tigermoth1listopad20070mw5.jpg

tigermoth1listopad20070mt7.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wieczu i miros 18 zamawialiście plany Zlina 526 AFS nie mam nadal do was adresu na przesyłkę,może teraz podacie adres na PW.

Szkoda tych planów na rozpałkę w kominku,więc wyślę gratis,bez żadnej zapłaty.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Planów gratis już nie mam,zostały rozdane,mogę skopiować i wysłać za zaliczeniem pocztowym 33zł,jest to koszt kopiowania i przesyłki.

Adres wysyłki proszę podać na pw.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panie Heniu czy jest szansa na otrzymanie tych planow (oczywiscie za pobraniem). Wyslalem Panu adres oraz zapytanie na PW ale jakos nie otrzymalem odpowiedzi wiec pozwolilem sobie zadac to pytanie na forum.

Opublikowano

Piotrze przepraszam ale dopiero wczoraj wysłałem te plany,miałem ostatnio całkowity brak czasu.

Pisałem kiedyś na forum że buduję potężny model,ale na stałe uziemiony w glebie,właśnie teraz nadszedł czas aby go w końcu uruchomić,dzięki temu potężnemu modelowi,buduje moje malutkie modeliki i utrzymuje kilkanaście rodzin.

Przez ostatni dni pracowałem 24 godz na dobę,więc nie miałem nawet czasu jechać na pocztę.

wczoraj miałem troszkę czasu i byłem na poczcie ,więc jutro na pewno otrzymasz te plany.

Opublikowano

Wielkie dzieki wiedzialem ze moge na Ciebie liczyc. Obawialem sie jedynie tego ze nie otrzymales moich maili a z brakiem czasu to ja Cie rozumiem i nie mialem zamiaru popedzac :) Ale jeszcze raz dzieki

Opublikowano

Panie Heniu dziekuje za plany :)

Mam jednak jedno pytanko i mysle ze jest ono kierowane do wszystkich ktorzy posiadaja ten plan od Pana Henia. Czy ktos ma plan zeberek? Bo chyba brakuje ich w planie (tak mi sie wydaje) a nie kumam jak mozna je zrobic bez planu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.