szymon_ Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 No jest taki tam mały wznios Teraz już byłoby ciężko zrobić większy. Próbowałem je wygiąć i wkleić wtedy pręt. Teraz jest już na maksa usztywnione, ale z większym wzniosem na razie dam sobie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drack Opublikowano 4 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Świetnie wykonany model, filmik też się podoba.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Dzięki, niedługo spróbuję dodać kolejne z lotów. Aha i jeszcze jedna rzecz... Jak komuś spodobał się mój wynalazek to poprosiłbym o 'lubie to' Dziękuję :D 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 6 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Dziś znowu polatałem. Na początku z kołpakiem, a później bez bo niestety gdzieś odpadł Ale to nic, taki kołpak można zrobić w 10 min. Reszta była w porządku. Oto zdjęcia Mam pare filmików, ale muszę je sklecić w całość i zrobić z nich dobry film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 7 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 I jeszcze krótki filmik http://vimeo.com/45362478 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Jakiego użyłeś silnika i śmigło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Z tego co widzę, to silnik Turnigy 2204-14T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Silnik dokładnie tak jak mówi Giulio Śmigło mam 7x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał.k Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Bardzo fajny samolocik, w powietrzu wygląda realistycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daddri27 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Ty to masz szczęście... mój Orlik to w ogóle nie chciał oderwać się od ziemi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Tutaj to nie o szczęście chodzi Z moimi pierwszymi modelami też nie było różowo. Z czasem nabrałem doświadczenia i powoli wszystko zaczynało grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daddri27 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 myślę, że moja wilga którą teraz robię wreszcie poleci . życzę dalszych Sukcesów Drogi Szymku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi