Gość Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Poszukuję sklepu który sprzedaje folię Solarfilm Solite. Chodzi mi o lekką folię pokryciową do przyklejania żelazkiem. Taki właśnie jest solite ale niestety jest w rc4max, zamówiłbym u nich ale nie chcę się denerwować. Zadziwiające że polski rynek zdominował pancerny Oracover. Sam oracover jest bardzo dobry ale nie do modeli o rozpiętości 1m. Oczywiście chodzi o wagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majula7 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 rcskorpion w lublinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Dzięki Nie wiem jak to przeoczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ja kupowałem w Majsterklepce u Grześka, jak nie ma na stronie zadzwoń do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiejski Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Wybaczcie, że odgrzewam... Jakie macie doświadczenia z tą folią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi