Skocz do zawartości

Stojak na modele

Patryk Urban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HAHAHAHA :P Wlasnie znalazlem w domju taki stojak :D:D Zobacze dzy wytrzyma spalinki :D

Patryk - dales mi taki pomysl ze banka mala - wkoncu modele beda mogly stac w pokoju w calosci a nie porozkladane w szafie :D

Opublikowano

@Patryk - jesteś genialny :) Ja właśnie zabieram się za wykańczanie mojej modelarni i myślałem o tym jak składować modele. Na tak prosty sposób jakoś nie wpadłem.

Dzięki Ci wielkie za podzielenie się tym pomysłem

Opublikowano

Nie - niestety nie :( a chciałbym, aby były moje.

Od dłuższego czasu zbieram fotki szczegółów, zdjęcia modeli, materiały, itp. rzeczy dotyczące łódek typu hydro (popatrzcie np. tu: http://www.angelfire.com/mb/powerboats/circus.html ).

Jak Patryk pokazał swój stojak na modele, zaraz sobie przypomniałem, że gdzieś w swoich zbiorach widziałem takie rozwiązanie. Aby być nie łamać praw autorskich wstawiłem zdjęcie bezpośrednio jako link z oryginalnej strony www.

Opublikowano
Aby być nie łamać praw autorskich wstawiłem zdjęcie bezpośrednio jako link z oryginalnej strony www.

Wstawiłeś fotki bezpośrednioz serwera autora strony więc właśnie dlatego łamiesz prawa autorskie :( linka zamieszczamy między zancznikami to co wstawiłeś to[/img].

Opublikowano

Dałem kombinację URL i IMG - po kliknięciu pokazywał okienko ze zdjęciem na właściwej stronie ( przynajmniej tak u mnie się zachowywał ).

Ale na wszelki wypadek usunąłem IMG :oops: .

Opublikowano

Niestety nie jestem pierwszy co do pomysłu...

Zobaczyłem kiedyś fotkę na rcgroups modelu na takim stojaku tylko że on wisiał z sufitu :P :wink: To było jakieś pół roku temu i postanowiłem go sobie zrobić.

Opublikowano

Witam,

ja własnie sobie dzis taki zrobiłem w dwie godzinki jutro dodam fotoski tylko najpierw musze je zrobic :D. A tak dla informacji kosztował mnie 25 zł a wisi na nim 5 modeli włącznie ze spaninką :devil: tyle że ja mam przykręcony do ściany.

oto jak wygląda mój stojak

stojak_modele.jpg

Opublikowano

Nieźle.

Przyglądając się zdjęciu - tak się jeszcze zastanawiam, czy na końcach ramion nie przydałyby się kilkucentymetrowe małe listewki lub blaszki w pionie, które zapobiegały przypadkowemu zsunięciu modelu podczas zdejmowania lub wkładania "sąsiada".

Opublikowano

Witam.

Panowie długo się zastanawiałem jak poukładać rozmieścić modele w modelarni.Wiele miałem pomysły np. pod sufit na linkach do ściany itd., ale po przeczytaniu tego postu stwierdziłem ze to będzie idealne rozwiązanie i oto rezultat.Pierwsza fotka tak było do tej pory druga fotka po pierwszym dniu pracy i sprzątania.

37cc8e97d0f2e105.jpg

Fotka po dzisiejszym sprzątaniu.

088d4c713c8705eb.jpg

Jestem ciekaw jak będzie wyglądać modelarnia po sobotnim sprzątaniu.

Postanowiłem zmienic fotki na ładniejsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.