Damiano Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Bardzo fajny zlot niezwykle miła atmosfera bardzo ale to bardzo uprzejmi i mili ludzie,rywalizacja na fajnym poziomie.Wielkie podziękowania dla uczestników którzy wyciągali pomocną dłoń w chwili mojego kryzysu tzn. użyczyli okulary przeciw słoneczne jak i klej po nieudanym lądowaniu,oraz doradzali co mógłbym poprawić i w modelu i w manewrowaniu,bo byłem kompletnie nie przygotowany[ze sobą wziąłem tylko ładowarkę].Choć zająłem 10 miejsce na 10 możliwych zmotywowało mnie to bardziej do intensywnych treningów lądowania do celu.Przy okazji chciałbym zaprosić wszystkich nowicjuszy takich jak ja do wzięcia udziału w różnego rodzaju zlotach,piknikach itp. ponieważ można poznać wspaniałych ludzi,bardzo dużo się od nich nauczyć ,no i oczywiście zobaczyć inne modele na żywo i w locie,a nie w sklepie internetowym. Pozdrawiam i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietkin Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Jakże miło czytać pochlebne opinie, jednak pamiętajmy o jednym, że to my wspólnie, organizatorzy i uczestnicy stworzyliśmy przyjazny, miły klimat pikniku. Przeżytych wrażeń w lądowaniu do celu i wspomnień z całości pikniku nam nikt nie zabierze. Mnie osobiście najbardziej urzekły dzieci biegające za zrzuconymi cukierkami i bociany. Takiej liczby szukającej noszenia jeszcze nie widziałem, w jednej z grup było ich 36, to chyba jest ewenement w skali kraju. Jako organizator serdecznie dziękuję Wójtowi Gminy Lipka, placówce komunalnej, Gminnemu Ośrodkowi Kultury i władzom OSP Lipka za okazaną pomoc. Dziękuję również moim serdecznym Kolegom, Jankowi Pietrzakowi i Romkowi Malinowskiemu za wsparcie, dobre rady i pomoc.Osobne słowa podziękowania kieruję do Mojej Żony ( prawda jest taka że wygoniła moje modele z domu, oczywiście ja zostałem ) za przygotowanie poczęstunku. Pozdrawiam, Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 To gdzie teraz oddajesz się swojemu hobby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietkin Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Dwa modele trzymam na werandzie, pozostałe i rozpoczęte konstrukcje w mieszkaniu po teściowej. Mam pozwolenie na zrobienie modelarni w budynku gospodarczym, tam wstawię łóżko polowe i piecyk. Chyba dorastam, dążę do samodzielności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietkin Opublikowano 27 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Wojtek z Chojnic przesłał nam fotki z pikniku na maila. Dla zainteresowanych podaję załączniki. Pozdrawiam, Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi