Grzesiek Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Witam jak w temacie .Zmienilem miejsce zmieszkania ,z Wałbrzycha na wioske podlegnicka i latam na lotnisku w Legnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopelek Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 witam kolegę, czy jutro w niedziele 30.09 będzie kolega latał na lotnisku? pytam się ponieważ od niedawna mam nowe hobby modelarstwo lotnicze, mam model motoszybowca i chciałbym pod okiem kogoś doświadczonego nauczyć się latać. Chciałem wcześniej napisać ale miałem konto nieaktywne. O której godzinie był by kolega na lotnisku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sopelek Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 witam kolegę, czy jutro w niedziele 30.09 będzie kolega latał na lotnisku? pytam się ponieważ od niedawna mam nowe hobby modelarstwo lotnicze, mam model motoszybowca i chciałbym pod okiem kogoś doświadczonego nauczyć się latać. Chciałem wcześniej napisać ale miałem konto nieaktywne. O której godzinie był by kolega na lotnisku? witam ponowniew niedziele koledzy z Legnicy po 12:00 spotykają się na lotnisku, dziękuję za pomoc i naukę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Witam Kolego sopelek, pragnę przypomnieć, że lotnisko masz również w Lubinie (bliżej niż Legnica), ludzi do pomocy i nauki latania również. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi