Grzesiek Opublikowano 19 Lipca 2012 Opublikowano 19 Lipca 2012 Witam jak w temacie .Zmienilem miejsce zmieszkania ,z Wałbrzycha na wioske podlegnicka i latam na lotnisku w Legnicy
sopelek Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 witam kolegę, czy jutro w niedziele 30.09 będzie kolega latał na lotnisku? pytam się ponieważ od niedawna mam nowe hobby modelarstwo lotnicze, mam model motoszybowca i chciałbym pod okiem kogoś doświadczonego nauczyć się latać. Chciałem wcześniej napisać ale miałem konto nieaktywne. O której godzinie był by kolega na lotnisku?
sopelek Opublikowano 17 Października 2012 Opublikowano 17 Października 2012 witam kolegę, czy jutro w niedziele 30.09 będzie kolega latał na lotnisku? pytam się ponieważ od niedawna mam nowe hobby modelarstwo lotnicze, mam model motoszybowca i chciałbym pod okiem kogoś doświadczonego nauczyć się latać. Chciałem wcześniej napisać ale miałem konto nieaktywne. O której godzinie był by kolega na lotnisku? witam ponowniew niedziele koledzy z Legnicy po 12:00 spotykają się na lotnisku, dziękuję za pomoc i naukę
pawel Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Witam Kolego sopelek, pragnę przypomnieć, że lotnisko masz również w Lubinie (bliżej niż Legnica), ludzi do pomocy i nauki latania również. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi