PrzemekRC Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Witam, Od dłuższego czasu poszukuję podobnych elementów. Czy ktoś z was spotkał się może z czymś podobnym? Jeśli temat nadaje się do "warsztatu" proszę o przeniesienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike217 Opublikowano 23 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 takie 5 złotych mam , mogę Ci sprzedać za 6zł , co do kół zębatych to za mało o nich wiadomo, żeby tak celować. Do czego to ma być, ile zębów, jaki moduł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekRC Opublikowano 24 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 większą zębatke obraca serwo. Nie ma tutaj znaczenia moduł tylko sam patent. 40 zębów i 20 zębów. Może być cokolwiek podobnych wymiarów i 2:1, byle było obrace łańcuchem lub paskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 większą zębatke obraca serwo. Ja tu nie widzę ŻADNEJ zębatki. Poza tym zębatkę trudno się obraca, bo jest długa i prosta. Jeżeli jednak szukasz kół zębatych, to zerknij tu: http://www.servocity.com/html/gears___sprockets.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Takie kółka zębate znajdziesz w cd-romie. najlepiej jakimś starym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi