iwishifly Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Witam. Mam taki dziwny problem, czekam już ponad miesiąc na paczki z HobbyKing, nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt ze moje konto zostało usunięte nie mam trackingu paczek nie wiem gdzie są i co się z nimi dzieje. Na PayPal'u też nie mam zwrotu kasy. Możecie mi jakoś pomóc? Podpowiedzieć co zrobić ? Pozdrawiam. Cytuj
Grzdam Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Najlepiej zacząć od kontaktu z HK... Cytuj
buwi777 Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Witam. Mam taki dziwny problem, czekam już ponad miesiąc na paczki z HobbyKing, nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt ze moje konto zostało usunięte nie mam trackingu paczek nie wiem gdzie są i co się z nimi dzieje. Na PayPal'u też nie mam zwrotu kasy. Oczywiście emaile z HK które otrzymałeś po zakupie masz. Posyłasz je do HK z prośbą o wyjaśnienie. Zgłaszasz również roszczenie do PayPala że nie otrzymałeś zapłaconego poprzez PP towaru ( emaila z PayPala posiadasz również ?? ) Cytuj
iwishifly Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Opublikowano 31 Lipca 2012 Poczeka do końca tygodnia z racji tego, że w ubiegłym tygodniu nawiedziły ich jakieś huragany i zniszczyło lotniska. Dziękuję za porady. Cytuj
buwi777 Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Poczeka do końca tygodnia z racji tego, że w ubiegłym tygodniu nawiedziły ich jakieś huragany i zniszczyło lotniska. Masz na myśli POLSKIE huragany bo z HK paczki docierają w 7 dni ... (23.07-31.07) Cytuj
Malker Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Czy PayPal nie ubezpiecza tylko platnosci z Ebay? W jaki sposob masz zablokowane konto? Nie da sie zalogowac? wyswietla sie komunikat? Cytuj
buwi777 Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Czy PayPal nie ubezpiecza tylko platnosci z Ebay? Nie - wszystkie ... Cytuj
iwishifly Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2012 W jaki sposob masz zablokowane konto? Nie da sie zalogowac? wyswietla sie komunikat? Nie mogę nic zrobić, na maila nie przyszedł numer paczki, tylko mam to potwierdzenie co płaciłem z PP. Cytuj
buwi777 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Nie mogę nic zrobić, na maila nie przyszedł numer paczki, tylko mam to potwierdzenie co płaciłem z PP. A sorry, że zapytam - dane na koncie i dane na PP są/były takie same ?? Cytuj
Linean Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Było to twoje pierwsze zamówienie z HK ? Cytuj
iwishifly Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2012 A sorry, że zapytam - dane na koncie i dane na PP są/były takie same ?? Właśnie nie były i wydaje mi się, że to jedyna przyczyna. Nie wiem jaką im to robi różnicę kto płaci. Cytuj
cyrax_ojz Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 żadna różnica zamawiałem na różne adresy i nazwiska płacąc z jednego konta pp Cytuj
Irek M Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Może byłeś namolnym klientem ? Moje zamówienie dokonane tydzień temu zostało wysłane 3 sierpnia. Więc Jerzy - wcale nie dochodzą w 7 dni, u mnie było to zwykle 1 dzień bez 2tygodni. Cytuj
Linean Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 tak z ciekawości Jeden dzień bez dwóch tygodni ? 1 Cytuj
GiulioN Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Paczki przyszły 13 dni przed zamówieniem. Proste 1 Cytuj
Irek M Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 No trochę sie zapętliłem : chodziło oczywiście o 2 tyg bez jednego dnia. Ale to przecież oczywista oczywistość . Cytuj
buwi777 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 No trochę sie zapętliłem : chodziło oczywiście o 2 tyg bez jednego dnia. Ale to przecież oczywista oczywistość . Ale mnie bardziej lubią ... Cytuj
iwishifly Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2012 A ja dalej nie mam paczek Cytuj
buwi777 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 A emaile do cs@hobbyking.com posłałeś ?? Cytuj
karand Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witam. Mam taki dziwny problem, czekam już ponad miesiąc na paczki z HobbyKing, nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt ze moje konto zostało usunięte nie mam trackingu paczek nie wiem gdzie są i co się z nimi dzieje. Na PayPal'u też nie mam zwrotu kasy... A wszcząłeś spór na PayPal'u? Pamiętasz o tym, że masz na to tylko 45 dni od daty transakcji? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi