iwishifly Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Witam. Mam taki dziwny problem, czekam już ponad miesiąc na paczki z HobbyKing, nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt ze moje konto zostało usunięte nie mam trackingu paczek nie wiem gdzie są i co się z nimi dzieje. Na PayPal'u też nie mam zwrotu kasy. Możecie mi jakoś pomóc? Podpowiedzieć co zrobić ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzdam Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Najlepiej zacząć od kontaktu z HK... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Witam. Mam taki dziwny problem, czekam już ponad miesiąc na paczki z HobbyKing, nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt ze moje konto zostało usunięte nie mam trackingu paczek nie wiem gdzie są i co się z nimi dzieje. Na PayPal'u też nie mam zwrotu kasy. Oczywiście emaile z HK które otrzymałeś po zakupie masz. Posyłasz je do HK z prośbą o wyjaśnienie. Zgłaszasz również roszczenie do PayPala że nie otrzymałeś zapłaconego poprzez PP towaru ( emaila z PayPala posiadasz również ?? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwishifly Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Poczeka do końca tygodnia z racji tego, że w ubiegłym tygodniu nawiedziły ich jakieś huragany i zniszczyło lotniska. Dziękuję za porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Poczeka do końca tygodnia z racji tego, że w ubiegłym tygodniu nawiedziły ich jakieś huragany i zniszczyło lotniska. Masz na myśli POLSKIE huragany bo z HK paczki docierają w 7 dni ... (23.07-31.07) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Czy PayPal nie ubezpiecza tylko platnosci z Ebay? W jaki sposob masz zablokowane konto? Nie da sie zalogowac? wyswietla sie komunikat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Czy PayPal nie ubezpiecza tylko platnosci z Ebay? Nie - wszystkie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwishifly Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 W jaki sposob masz zablokowane konto? Nie da sie zalogowac? wyswietla sie komunikat? Nie mogę nic zrobić, na maila nie przyszedł numer paczki, tylko mam to potwierdzenie co płaciłem z PP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Nie mogę nic zrobić, na maila nie przyszedł numer paczki, tylko mam to potwierdzenie co płaciłem z PP. A sorry, że zapytam - dane na koncie i dane na PP są/były takie same ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linean Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Było to twoje pierwsze zamówienie z HK ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwishifly Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 A sorry, że zapytam - dane na koncie i dane na PP są/były takie same ?? Właśnie nie były i wydaje mi się, że to jedyna przyczyna. Nie wiem jaką im to robi różnicę kto płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 żadna różnica zamawiałem na różne adresy i nazwiska płacąc z jednego konta pp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Może byłeś namolnym klientem ? Moje zamówienie dokonane tydzień temu zostało wysłane 3 sierpnia. Więc Jerzy - wcale nie dochodzą w 7 dni, u mnie było to zwykle 1 dzień bez 2tygodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linean Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 tak z ciekawości Jeden dzień bez dwóch tygodni ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GiulioN Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Paczki przyszły 13 dni przed zamówieniem. Proste 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 No trochę sie zapętliłem : chodziło oczywiście o 2 tyg bez jednego dnia. Ale to przecież oczywista oczywistość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 No trochę sie zapętliłem : chodziło oczywiście o 2 tyg bez jednego dnia. Ale to przecież oczywista oczywistość . Ale mnie bardziej lubią ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwishifly Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 A ja dalej nie mam paczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 A emaile do cs@hobbyking.com posłałeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karand Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Witam. Mam taki dziwny problem, czekam już ponad miesiąc na paczki z HobbyKing, nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie fakt ze moje konto zostało usunięte nie mam trackingu paczek nie wiem gdzie są i co się z nimi dzieje. Na PayPal'u też nie mam zwrotu kasy... A wszcząłeś spór na PayPal'u? Pamiętasz o tym, że masz na to tylko 45 dni od daty transakcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi