antek Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Witam wszystkich kolegów modelarzy, mam na imię Paweł, mieszka w Krakowie. Modelarstwem interesuje się od dawna ale tym RC od około czterech lat, wcześniej były kartony i plastiki, oczywiście samoloty. Przy okazji powitania chciałbym pozdrowić kolegę Jozka i Marka X któremu dziękuję za zmobilizowanie mnie do napisania na forum. Pozdrowienia dla wszystkich. Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 witaj Antek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Henryk S. Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Witaj Paweł w naszym gronie! MareX też mnie zmobilizował do pisania na forum,widzę ze coraz więcej modelarzy jest w Krakowie,niedługo okaże się ze cały Kraków to modelarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witaj na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.