pacek Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 w niedziele kolega ulotnił taką maszynkę. rozpiętość coś ok 4m waga ponad 4kg, ale mogę się mylić to co pod maską a to filmik ze staru potwora http://video.google.pl/videoplay?docid=2021997295411791037&hl=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Prosimy o ciąg dalszy. Dobry oszeczepnik, tak pod rekord świata. Szybowiec piękny. Cd, cd, cd.... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Oblot ładny, widać, że ciąg miał odpowiedni. To ja proszę o info na temat wyposażenia modelu - jaki silnik, reg, zasilanie itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 ciąg dalszy nie do końca cenzuralny przy jednej z pierwszych prób podejścia do lądowania kamerzysta czyli ja chciał wskoczyć do kreciej dziury, miałem wrażenie że model leci prosto na mnie i rzuciłem się na ziemie. a tak wogóle z lądowaniem był spory problem bo model nie ma klap ani hamulców tak więc leciał i leciał tak na oko to potrzebuje jakieś 300m wolnej przestrzeni aby przyziemić postaram się wrzucić filmik z próbami podejcia i z lądowaniem. Na nas obserwatorach model w locie zrobił olbrzymie wrażenie a ten świst skrzydeł To był dziewiczy lot i według Andrzeja (właściciela) model mocno siągało w lewą strone zabrakło trymera, po lądowaniu do lekkiej naprawy ster kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Takie bydle i bez klap?? Łolaboga Butterfly tutaj chyba juz na prawde obowiązkowy. A co to w ogole za model? Jakiej firmy, nazwa, cokolwiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Dorzucam się do ciekawskich, co to za model, gdzie i za ile do kupienia jaki się go składa, itp. itd. i jeszcze wiele innych rzeczy? O cenzurę się nie martw, wszyscy latamy i nasze języki też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Ż. Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Model przypomina mi Jantara z modelmaking. Cena 900zł. Ale może to nie to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 bo to jest jantar ale nie wiem skąd i jakiej produkcji, coś się google buntują i nie moge filmiku z lądowania wstawić co do wyposażenia to wołałbym nie zmyślać jak się będę widział z właścicielem to popytam już wiem to jest jantar 3,8 z modelmaking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 a to obiecany cd. http://video.google.pl/videoplay?docid=-5047972816754051077 warto obejrzeć z dzwiękiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylorc Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Faktycznie klapy by sie przydały. 8) Ciekawe jaka on ma doskonałość , bo ciągną nad ziemią i ciagnął :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubad Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Drugi film jest świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.