pacek Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 w niedziele kolega ulotnił taką maszynkę. rozpiętość coś ok 4m waga ponad 4kg, ale mogę się mylić to co pod maską a to filmik ze staru potwora http://video.google.pl/videoplay?docid=2021997295411791037&hl=pl
Tomisław Piotr Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Prosimy o ciąg dalszy. Dobry oszeczepnik, tak pod rekord świata. Szybowiec piękny. Cd, cd, cd.... :mrgreen:
Marcin Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Oblot ładny, widać, że ciąg miał odpowiedni. To ja proszę o info na temat wyposażenia modelu - jaki silnik, reg, zasilanie itp
pacek Opublikowano 29 Października 2007 Autor Opublikowano 29 Października 2007 ciąg dalszy nie do końca cenzuralny przy jednej z pierwszych prób podejścia do lądowania kamerzysta czyli ja chciał wskoczyć do kreciej dziury, miałem wrażenie że model leci prosto na mnie i rzuciłem się na ziemie. a tak wogóle z lądowaniem był spory problem bo model nie ma klap ani hamulców tak więc leciał i leciał tak na oko to potrzebuje jakieś 300m wolnej przestrzeni aby przyziemić postaram się wrzucić filmik z próbami podejcia i z lądowaniem. Na nas obserwatorach model w locie zrobił olbrzymie wrażenie a ten świst skrzydeł To był dziewiczy lot i według Andrzeja (właściciela) model mocno siągało w lewą strone zabrakło trymera, po lądowaniu do lekkiej naprawy ster kierunku
Marcin Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Takie bydle i bez klap?? Łolaboga Butterfly tutaj chyba juz na prawde obowiązkowy. A co to w ogole za model? Jakiej firmy, nazwa, cokolwiek
Tomisław Piotr Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Dorzucam się do ciekawskich, co to za model, gdzie i za ile do kupienia jaki się go składa, itp. itd. i jeszcze wiele innych rzeczy? O cenzurę się nie martw, wszyscy latamy i nasze języki też.
M.Ż. Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Model przypomina mi Jantara z modelmaking. Cena 900zł. Ale może to nie to.
pacek Opublikowano 29 Października 2007 Autor Opublikowano 29 Października 2007 bo to jest jantar ale nie wiem skąd i jakiej produkcji, coś się google buntują i nie moge filmiku z lądowania wstawić co do wyposażenia to wołałbym nie zmyślać jak się będę widział z właścicielem to popytam już wiem to jest jantar 3,8 z modelmaking
pacek Opublikowano 29 Października 2007 Autor Opublikowano 29 Października 2007 a to obiecany cd. http://video.google.pl/videoplay?docid=-5047972816754051077 warto obejrzeć z dzwiękiem
kylorc Opublikowano 29 Października 2007 Opublikowano 29 Października 2007 Faktycznie klapy by sie przydały. 8) Ciekawe jaka on ma doskonałość , bo ciągną nad ziemią i ciagnął :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.