Kretobójca Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Świeca się jak najbardziej nadaje, skoro Ci silnik na niej pracuje. Według mnie masz zbyt bogatą mieszankę.
GregorianR Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Opublikowano 8 Listopada 2007 Ja juz nie wiem jak mam ustawić. Kręciłem w jedną, drugą to pryśnie mi w twarz, to na bluze a nie chce kręcić.
Janek Opublikowano 8 Listopada 2007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Jak tak chlapie to niewątpliwie jest zalany, przed dalszym kręceniem wylej z niego paliwo odwracając silnik i odpowiednio ustawiając tłok.
Irek M Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 Jeśli silnik gaśnie po 2-3 sek. oznacza to najprawdopodobniej, że masz zbyt bogatą mieszankę. Wkręci delikatnie iglicę i obserwuj co się dzieje. Najlepiej gdybyś uruchamiał rozrusznikiem- ręce nie odmawiałyby posłuszeństwa :jupi:
karlem Opublikowano 9 Listopada 2007 Opublikowano 9 Listopada 2007 ...wkręć iglicę do końca, daj 2-3 krople w gaźnik, jak zapali odkręcaj iglicę aż do skutku
GregorianR Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Opublikowano 9 Listopada 2007 Jeśli silnik gaśnie po 2-3 sek. oznacza to najprawdopodobniej, że masz zbyt bogatą mieszankę. Wkręci delikatnie iglicę i obserwuj co się dzieje. Najlepiej gdybyś uruchamiał rozrusznikiem- ręce nie odmawiałyby posłuszeństwa :jupi: I chyba sobie sprawie rozrusznik, bo mi skwasiło prawą rękę i bark od kręcenia Zaraz idę dalej się męczyć. Dam znać co z tego wyjdzie - czyli to co wczoraj i przed wczoraj
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.