Kretobójca Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Świeca się jak najbardziej nadaje, skoro Ci silnik na niej pracuje. Według mnie masz zbyt bogatą mieszankę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Ja juz nie wiem jak mam ustawić. Kręciłem w jedną, drugą to pryśnie mi w twarz, to na bluze a nie chce kręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Jak tak chlapie to niewątpliwie jest zalany, przed dalszym kręceniem wylej z niego paliwo odwracając silnik i odpowiednio ustawiając tłok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Jeśli silnik gaśnie po 2-3 sek. oznacza to najprawdopodobniej, że masz zbyt bogatą mieszankę. Wkręci delikatnie iglicę i obserwuj co się dzieje. Najlepiej gdybyś uruchamiał rozrusznikiem- ręce nie odmawiałyby posłuszeństwa :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 ...wkręć iglicę do końca, daj 2-3 krople w gaźnik, jak zapali odkręcaj iglicę aż do skutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorianR Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Jeśli silnik gaśnie po 2-3 sek. oznacza to najprawdopodobniej, że masz zbyt bogatą mieszankę. Wkręci delikatnie iglicę i obserwuj co się dzieje. Najlepiej gdybyś uruchamiał rozrusznikiem- ręce nie odmawiałyby posłuszeństwa :jupi: I chyba sobie sprawie rozrusznik, bo mi skwasiło prawą rękę i bark od kręcenia Zaraz idę dalej się męczyć. Dam znać co z tego wyjdzie - czyli to co wczoraj i przed wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.