specyfick Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 No nie chce się wdawać w dyskusje akademickie nt. ustawień, złotych środków, trików i tipsów Dlatego tylko zapytam ... czy to ma być Wyczyn czy Rekreacja ?????? Hehehhehehehehehheheh hehhehehehe Ja latam z i bez od modelu zależy. Rożnie się modele zachowują. A to już ynywiułalna sprafa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Oj tam Pawle, a co za różnica? Model ma pruć przez wiatr na zboczu. Czym jest wyczyn...lataniem rekreacyjnym z licencją 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Model lata całkiem poprawnie będzie wystarczający do treningu i rozpoczęcia zabawy z F3F . Myślę że resztę wniosków wysnuje sam konstruktor po kilku treningach na bazy i porównaniu z zawodniczymi bolidami F3F. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol6994 Opublikowano 1 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Model jest rekreacyjny, ale mimo to chciałbym żeby był jak najszybszy To był oblot modelu po przeróbkach, więc SC dałem na początek standardowo w 1/3 cięciwy. Przy wcześniejszym oblocie przed przeróbkami ustawiłem sobie za małe wychylenia na lotkach, teraz przestrzeliłem w drugą stronę... będę musiał je trochę zmniejszyć, bo w ciasnych zakrętach używałem max 2/3 wychylenia drążka. Poprzestawiam i następne loty będą lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 1 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Zostaw większe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pma_ Opublikowano 10 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2013 Rura kadłuba zwinięta z 7 warstw "kajakowej" 150 z leroy merlin. Jest bardzo mocna i sztywna, (waga: 130g) co miałeś na myśli pisząc o kajakowej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol6994 Opublikowano 11 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 Bo jest beznadziejnej jakości i nie nadaje się do niczego innego niż łatanie dziur w kajakach. Użyłem jej, bo nie miałem żadnej innej tkaniny w takiej gramaturze.. teraz żałuję. Nigdy więcej jej nie będę używać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol6994 Opublikowano 21 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 pierwszy raz miałem okazje polatać sobie f3f w tym sezonie. model już w miarę poustawiany ale chyba dam jeszcze ść troche bardziej do przodu, bo za bardzo traci w zakrętach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Bardzo ładny filmik i miejscówka..domyslam sie ,ze to w Twojej okolicy a dokladnie gdzie..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
list Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Durbaszka, Durbaszka, piękne są Małe Pieniny, cały rok! Raj dla szybownika.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janegab Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Wybiorę się na bank..napisz na jaki kierunek wiatru latanie ..i cusik wicej a jak tą Durbaszke znależc koło czegoś więkrzego- miejscowosci to to jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
list Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Nazwa Małe Pieniny załatwia tutaj wszystko....kto wie; może się spotkamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi