Adam_S Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Wprowadziłem zamęt, przepraszam. Napisałeś w pierwszym poście: Posiadam model z silnikiem bezszczotkowym A ja zasugerowałem się dalszą treścią i tym co miałem w swoim modelu. Wszystko będzie pasować i działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zwykle w emaxie jest łoże tależykowe, więc bez problemu przymocujesz do tego czarnego plastiku a tego do listewki. Jak teraz. jesli chcesz się pozbyc czarnego plastiku to dokupujesz łoże i zamieniasz tależyk na to Nie musisz go kupować. wlasnie to samo przed momentem znalazlem a czy rozstaw dziurek pasuje do tego plastiku czy cos trzeba modzic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jak pomierzysz plastik to Ci powiem, bo mam emaxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jak pomierzysz plastik to Ci powiem, bo mam emaxa wlasnie zamowilem to loze, wyglada solidnie, szkoda tylko ze loze kosztuje 6 zl z kawalkiem a z przesylka 36 zl... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi