PK999 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Napotkałem właśnie film z czymś co nie powinno latać. Dwa wirniki w pionowych tunelach...to nie ma prawa być stabilne. Okazało się jednak, że to prawie zwykły tricopter w ciekawej obudowie. Zastanawiają mnie tylko te stery w tunelach. Tutaj link do forum który wszystko wyjaśnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Widziałem Hunter Klillera na 3 EDFach z tym, ze trzeci był na ogonie, a nie jak w tym w kadłubie. Świetny pomysł i wykonanie. Myślę, że gondole sie nie obracają. Steruje strugą powietrza sterami na wylocie tuneli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Obserwuję kanał budowniczego. http://youtu.be/JrXKOT36nns Na filmie nie widać, ale jest naprawde spory. Długość 1250mm, szerokosć 800mm, wysokość 225mm masa 870gr, czas lotu 5-7minut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi