japim Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Oto akrobacja ekstremalna. Nieudana próba złapania modelu ESA przy odwróconej pętli, po locie prosto na siebie na poziomie nóg :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz17bl Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 po locie prosto na siebie na poziomie nóg chyba po plecowym locie na siebie na poziomie nóg tez chciał bym tak umieć robic 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Dobrze ,że ma okulary ,bo jak mu się palec pośliźnie to chociaż w oczy mu model nie wleci. :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Zdjęcie pierwsza klasa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Co to za combat jak antena od nadajnika cała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Manewr pierwsza klasa, ale raczej miałbym stracha zrobić coś takiego widząc śmigiełko zmierzające prosto między nogi A poza tym japim coś strasznie ciepło u Was, u nas chodzi się w kurtkach zimowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 ja to bym raczej powiedzial ze to fotka zaraz po starcie. widac ze wstazka haczy o trawe, przy normalnym locie raczej by sie niosla w powietrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 ja to bym raczej powiedzial ze to fotka zaraz po starcie. widac ze wstazka haczy o trawe, przy normalnym locie raczej by sie niosla w powietrzu Tikicaca - brawo, zgadłeś moj podstęp Adam - odgrzebałem jakieś stare zdjęcia jeszcze z wakacji. Niestety nie mam aparatu i musze sie podpierać komórką, z ktorej zdjecia wyjmuje od swieta. Tzn jest swieto jak je sciagne na kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.