tomajk Opublikowano 25 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Też mam nadzieję, że da się polatać w niedzielę. Myślałem już, że Wałcz to modelarskie odludzie Jak najbardziej zapraszam. 7 °C prawie bezchmurnie T.nocna -1 °C Wiatr 5 km/h Chmury 10-20% nieba T.odczuw. 6 °C Porywy 10 km/h Wilgotność 53 % Ciśnienie 1018 hPa Opady 0 mm / 12 h Termika zimno i sucho EDIT: No i SPRAWDZIŁO się, piękne słońce, zero wiatru. Jest co prawda przymrozek, ale słoneczko szybko robi swoje. Kto ma chęć, to zapraszam, jak tylko zejdzie rosa idziemy latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin15 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Już się szykuje, będę na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin15 Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Lotnisko super, warunki do latania świetne, wspaniali właściciele... tylko szkoda że nikt nie przyjechał. Wrzucam filmik z lotów. http://vimeo.com/52402867 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomajk Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Trzeba jednak przyznać, że pogoda nie rozpieszczała nas, nawet "motorki" nie słuchały się Jechać kilkadziesiąt kilometrów i nie poszaleć, to byłoby rozczarowanie, my mamy tylko "rzut beretem". Jeszcze zaroi się od modeli na tej łączce. Fajnie, że udało się jednak coś nagrać, podkusiłeś mnie tą kamerką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Niestety wyjazdy , ale zapowiadają jeszcze dobrą pogodę. Marcin, nabyłeś nowy sprzęt do filmowania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin15 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Witam Panie Adamie Sprzęt w modelu ten sam, doszedł jedynie trzeci pakiet 2,2Ah i oświetlenie led.Na ziemi TV 8" z nagrywarką którą udało mi się kupić okazyjnie za 10zł bez pilota, a pilot za 30zł kupiłem od kolegi z forum FPV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr K. Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 Cześć Cieszy mnie to, że Su się sprawuje. W przyszłym roku też chętnie wpadnę do Was na jakieś większe latanie. Warunki rewelacja widzę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin15 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Jakieś plany na jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomajk Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Na chwilę obecną ładne słońce, wiatr 3m/s w porywach do 5m/s temperatura 6,2' i powoli rośnie, zapowiadana 8' ale są szanse na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychotrop Opublikowano 4 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2013 no, a ja polatałem u tomajka w listopadzie i teraz miałem okazję powtórzyć wietrzenie modelu nad ziemią wałecką filmiki z lotów, szczególnie jeden, gdzie próbuję "przelecieć" Leszka wstawię, jak tylko kolega prześle z komórki p.s. pozdrowienia z Krakowa i zapraszam także w nasze okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychotrop Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 jak obiecałem, tak i czynię o to filmik z przelotu "przez" Leszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darqo Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Tylko ............... gratulować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 Pogoda była piękna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psychotrop Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 darqo masz rację. nie ma czego gratulować. moja wina, że stanąłem przed Leszkiem, zamiast na równi z nim. problem kolejny, to to, że to był raczej zjazd rodzinno-przyjacielski i z pilotów był tylko Lechu, oraz ja. nie było osób świadomych (pilotów), które ogarniałby towarzystwo, a samo towarzystwo naciskało na "pokazy". ta moja cesienka to niecałe 700 gram do lotu (sam depron), ale mimo wszystko nie było to najrozsądniejsze. tak, czy siak, jako stary dziad powinienem się wykazać największym rozsądkiem spośród wszystkich. p.s. wbrew pozorom i uśmieszkom w tekście jestem świadom i wierz mi, wcale do śmiechu mi wtedy nie było. ahaweto niestety tylko jeden dzień "przebomblowałem" u tomajka kilka dni i tylko wtedy dało się latać. ale nic to, po powrocie do Krakowa był pierwszy oblot mojego pipera j-3 cub kyosho (pierwsza moja spalina). lata przecudnie i przy następnej wycieczce do Tomka i Lecha zabiorę go ze sobą. pozdrawiam i serdecznie polecam spotkania u Tomka (choć chłopina przeogromnie zarobiony jest). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomajk Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 No jak to każda "chłopina" w sezonie - ORAĆ TRZA Pogoda jak na złość nie zawsze sprzyja, do tego ostatnio jakieś fatum zdziesiątkowało nam flotę i przyszło się latać 120min deproniakiem, ale zawsze coś jest. Mam nadzieję, że niebawem ulotnię X8 wing który czeka już od jesieni. PS. Trzeba będzie chyba wygrodzić strefy dla kibiców, bo niesubordynacja jest przerażająca gonisz z pasa a ta "trzoda" za chwilę znowu na linii strzału i brak miejsca dla pilotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi