bart07 Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Bez jaj 1W vs 1 kW to promil. Więcej stracisz na kablach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Właśnie testuję podobny problem. U mnie jest tak; Jeden pakiet, dwa regulatory, dwa silniki, jeden regulator zasila odbiornik i serwa, drugi regulator zasila poboczne (LEDY i inne) Sygnalizator zapięty jest na wyjście balancera pakietu. Wg mnie to optymalna konfiguracja, rozważałem dwupakietowość, ale w końcu poległem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Może i tak. W takim razie jeden pakiet daje prąd na LED-y a drugi na bzyczka. A co z resztą? Dwa regle i dwa pakiety na jednym kanale, czy coś kombinować? Nie ukrywam, że im więcej zostanie mi wolnych kanałów w aparaturze tym lepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeBe Opublikowano 7 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Dwa regle na jednym kanale przez kabelek Y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toofast Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Regielek wykrywa polozenie wirnika w silniku BLDC przez BACK EMF dlatego wlasnie zastosowanie 1 regla i 2 silnikow sie nie uda ! Mozliwe to jest w przypadku silnikow DC. Nadajnik podaje sygnal sterujacy - ilosc odbiornikow nie ma znaczenia - mozna podlaczyc tysiac regli pod jeden sygnal ! Ale trzeba pamietac o odpowiednim zasilaniu wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.