jakubk Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Witam, jeszcze jeden.. youtube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubk Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Jeszcze dwie fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubk Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 i jeszcze jeden filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek:D Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Mam takie pytanie. Sam zamierzam kupić serwo takie jak u Ciebie na ster kierunku(JR DS8911). I tu mam małe pytanko. Czy to serwo może być zasilane z 5 cel NiCd? Czy w instrukcji jest może coś dotyczącego zalecanego zasilania 4,8 czy 6v? Będę wdzięczny za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubk Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Mam takie pytanie. Sam zamierzam kupić serwo takie jak u Ciebie na ster kierunku(JR DS8911). I tu mam małe pytanko. Czy to serwo może być zasilane z 5 cel NiCd? Czy w instrukcji jest może coś dotyczącego zalecanego zasilania 4,8 czy 6v? Będę wdzięczny za odpowiedź. Witam, zarówno DS 8711 i Ds 8911 można zasilać 4,8V oraz 6V. Oczywiście lepiej zasilać wyższym napięciem, większa siła. edit - usunięto błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 28 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 5 cel nicd to 7,5V po naladowaniu, a to juz nie wszystkie serwa i odbiorniki dobrze znosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubk Opublikowano 28 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Witam, miałem na myśli 6V (wyzsze napięcie) nie wiem nic o zasilaniu 7,5V i chyba nie jest zalecane w tym wypadku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek:D Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 A Wy osobiście na jakiej ilości celek latacie? 4/5? czy lipole+regiel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubk Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 A Wy osobiście na jakiej ilości celek latacie? 4/5? czy lipole+regiel? Witam, Manager zasilania PowerBox Sensor z regulatorem - zasilanie 2 x LiIon 2600. Wszytsko jest w tym wątku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skazoo Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Oczywiście lepiej zasilać wyższym napięciem, większa siła i mniejsze prądy. Czy aby na pewno ? Gdyby prąd malał to wypadkowa siła serwa powinna pozostać taka sama. A tak rośnie i siła i szybkość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubk Opublikowano 29 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Oczywiście lepiej zasilać wyższym napięciem, większa siła i mniejsze prądy. Czy aby na pewno ? Gdyby prąd malał to wypadkowa siła serwa powinna pozostać taka sama. A tak rośnie i siła i szybkość. Dzięki Marcin za zwrócenie uwagi, już poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.