skian Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 W naszej regionalnej tv wystąpił mój mąż promujący ESĘ, jako, że razem z nim "występuje" cała masa Was więc postanowiłam się tym pochwalić i tutaj: http://www.luzyce.info/tv-luzyce/w-swiecie-pasji-podniebna-przygoda Jak się Wam podoba? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Trochę komicznie wygląda dziennikarka w tej tematyce, chyba lepiej się czuje w programach wieczornych albo Pamiętniku z wakacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Spokojnie, rzeczowo i na temat - profesjonalnie przygotowany materiał. Daniel - gratuluję udanego występu Kilka fajnych ujęć modeli i zawodników Eskadry Kraków a dla mnie szczególnie miły moment - II miejsce w Bitwie o Wartę Bolesławicką Taki materiał można teraz wykorzystać zapraszając lokalne TV na kolejne zawody. To świetna promocja ESA, promocja modelarstwa jako hobby i sposobu na spędzanie wolnego czasu - SUPER ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek B Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Bardzo dobra robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek rokowski Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Daniel brawo! o to chodzi żeby ludziom pokazać posję! Urraaa! materiał pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alenik Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Dobry materiał edukacyjny ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi