skian Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 W naszej regionalnej tv wystąpił mój mąż promujący ESĘ, jako, że razem z nim "występuje" cała masa Was więc postanowiłam się tym pochwalić i tutaj: http://www.luzyce.info/tv-luzyce/w-swiecie-pasji-podniebna-przygoda Jak się Wam podoba? 1
jaciomp Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Trochę komicznie wygląda dziennikarka w tej tematyce, chyba lepiej się czuje w programach wieczornych albo Pamiętniku z wakacji
mirolek Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 Spokojnie, rzeczowo i na temat - profesjonalnie przygotowany materiał. Daniel - gratuluję udanego występu Kilka fajnych ujęć modeli i zawodników Eskadry Kraków a dla mnie szczególnie miły moment - II miejsce w Bitwie o Wartę Bolesławicką Taki materiał można teraz wykorzystać zapraszając lokalne TV na kolejne zawody. To świetna promocja ESA, promocja modelarstwa jako hobby i sposobu na spędzanie wolnego czasu - SUPER ms
marek rokowski Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Daniel brawo! o to chodzi żeby ludziom pokazać posję! Urraaa! materiał pierwsza klasa
alenik Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Dobry materiał edukacyjny ! Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi