GEX999 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Witajcie! Oto mój pierwszy Aeromusical: http://www.youtube.com/watch?v=guhDFalppYU&feature=youtu.be Nic porywającego, ale uznałem, że go tutaj umieszczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 No tak - tylko Aeromusical to latanie w rytm muzyki, a nie podkładanie muzyki do filmu. Widać definitywnie że ruchy samolotu nie są w rytm muzyki. Mogłeś chociaż z MP3 w słuchawkach słuchać, a potem na filmie podłożyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 W czasie latania słuchałem muzyki. Podłożyłem ją do filmu, dlatego, że oryginalne nagranie jest bez dźwięku. To, że nie jest idealnie jest spowodowane chociażby tym, że podkład był bardzo świeży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erapin Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Może nie jestem ekspertem, ale jednak widać, że model jako tako lata w rytm muzyki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 o to właśnie chodzi by ćwiczyć godzinami , nie każdemu sie chce... po pierwszym locie nigdy nie będziesz masterem . Nie zniechęcajcie chłopaka od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Dokładnie aeromusical to ciągłe treningi. Trzeba powtórzyć lot ze 150-200razy i dopiero jest nienajgorzej. Popracuj trochę nad urozmaiceniem figur i ich precyzją- polecam trening F3P. Bo tutaj i jedno i drugie kuleje- większość to same beczki w jedną stronę. I znajdź swoją muzykę- słuchaj dużo różnej muzyki i znajdziesz coś swojego, nie ma co na siłę kopiować najlepszych. Kopiuje się ich figury/manewry jakieś przejścia, ale ustawia to pod własną muzykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomyy29 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Ja również widziałem niekiedy fajne zgranie z muzyką ale tak jak mówią koledzy, trzeba jeszcze ćwiczyć , by dojść np do takiego czegoś: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Tomku ja wiem jak wygląda aeromusical . Chcę powtórzyć, że to co na filmie to moja pierwsza w życiu próba. Ćwiczę kiedy tylko jest okazja, czasami nawet 2 razy dziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomyy29 Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Przecież nie twierdze Bartku, że nie wiesz, mi się akurat twój występ szczerze podobał, a filmik zamieściłem bo go miałem od dawna na kompie i napisałem że ćwiczeniami mozesz kiedyś dojść do takich umiejętności. Czekam na dalsze twoje występy, powodzonka i wytrwałości. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 4 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Dzięki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 5 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2012 Jeśli to pierwsze takie latanie pod podkład muzyczny to gratuluję. Życzę wytrwałości w treningach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi