modelmaniak Opublikowano 28 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2006 Krok po kroku pokaże jak wstawić fotki na forum. W tym celu otwórz stronę www.imageshack.us Następnie.... TERAZ KLIKAMY "host it" I chwilę czekamy.... P.S. Bartek przyklej to w tym wątku albo w innym Twoim zdaniem najodpowiedniejszym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 29 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Niby proste Przemku, jak konstrukcja cepa. Spróbuję "tej szkoły" i mam nadzieję, że okaże sie prostsza od tej stosowanej dotychczas. No i się udało! Sam sie dziwię, jak mi sie to udało, ale szedłem dokładnie , krok po kroczku wg instrukcji Przemka. Proste, faktycznie. I działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 29 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2006 Bardzo się cieszę że przydały się komuś moje wypociny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 A co to :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 7 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2006 Cesna 182 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 URL=http://img393.imageshack.us/my.php?image=zdj64qw1.jpg][/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 .us/img393/5109/zdj64qw1.th.jpg] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 coś mi nie wychodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 bo bierzesz zły link!! masz brać bezpośredni ostatni direct link to image Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 http://img510.imageshack.us/img510/2641/zdj61xg9.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 tylko tera wstaw to mioedzy znaczniki img Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 URL=http://imageshack.us][/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 [/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 URL=http://imageshack.us][/url] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszcz Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 I oto moja łódeczka. Tak dla treningu wstawiłem fotkę, znaczy się mam nadzieję, że wstawiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Pniewski Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 zpbaczymy czy i mi sie uda ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 (cwiczenie nowych technik-moze sie uda :mrgreen: ) dziala :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bombowiec Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Gdzie jeszcze można wstawiać zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.