mat12 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Witam Jak dopasować śmigło do samolotu cessna 747 i jakie kupić żeby było trwałe i się szybko nie rozwaliło bo ostatnio kupiłem to pierwsza kraksa i śmigło się rozwaliło proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Podaj specyfikację modelu. Firmę, jakiś link może ? Druga sprawa, spróbuj przeczytać swój post jednym tchem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Załóż śmigło na prop-saver. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat12 Opublikowano 6 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Kupiłem na allegro cessna 747 jak się uczyłem latać po każdym upadku śmigło do wyrzucenia. chce kupić nowe mocniejsze tylko nie wiem jakie? Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Nie tędy droga. Mocniejsze smigło nie załatwi sprawy. Przy kraksie smigło wytrzyma a skrzywi się ośka silnika albo wyrwie cały silnik. Zamontuj na wał prop saver i do niego smigło na gumkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Przy kraksie to normalne. Żadne śmigło nie wytrzyma uderzenia w ziemię. Prop saver może pomóc, ale ważniejsze jest by nie robić kraks. Od tego są symulatory modeli RC. Zamiast szukać pancernych śmigieł, poćwicz podejścia do lądowania i samo lądowanie. Z drugiej strony śmigło kosztuje 5zl, a silnik - 30zł. Co lepiej wymienić? Kup sobie zapas śmigieł i zmniejsz ilość kraks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi