Vadic Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Jak hanka w kartony ja bym chyba nie dał rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Lądowanie w kartony nie jest czymś nadzwyczajnym w świecie kaskaderów. Działają jak poduszki strażackie. Tutaj wyzwanie to lot aby w nie trafić z 3000m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Co to jest hanka? Może ktoś objaśnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorlot Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Hehe to taki młodzieżowy slang panie Marku.Wzięło się to stąd że Hanka z "M jak miłość" umarła po tym jak przywaliła autem w kartony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Tutaj wyzwanie to lot aby w nie trafić z 3000m no właśnie trzeba trafić;D ciekawe co by było jakby wpadł pod większym kątem^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Ma Pan rację, Panie Marku. Powinienem napisać z wielkiej litery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 MareX pewnie fan tej telenoweli więc go zabolało, że postać (martwą) piszesz z małej litery 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadic Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Wojtek miał na myśli mnie^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igorlot Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 MareX pewnie fan tej telenoweli więc go zabolało, że postać (martwą) piszesz z małej litery Co do pierwszej kwestii zdania to chodziło chyba o Vadic'a, a co do drugiej to już też nie rozumiem. up. Vadic mnie uprzedził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Heheheh aż się roześmiałem Jedno zdanie napisane czystą polszczyzną, a tyle problemów. Chodziło mi dokładnie o to co napisałem Jeśli nie wiecie co i do kogo to proszę czytać na głos aż do skutku. Nic więcej nie powiem edit: albo dobra. Znowu wziąłeś mnie na litość. MareX jest pewnie fanem tej telenoweli więc go zabolało, że postać z niej (martwą) piszesz z małej litery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Ahh uwielbiam tą Twoją powagę w każdej sytuacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YaneQopter Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Heheheheheheh Jak to mówią: "niezła beka..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Jedno zdanie napisane czystą polszczyzną, a tyle problemów. Niestety, nie czystą... W zdaniu brakuje dwóch przecinków, a "z wielkiej litery" to rusycyzm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi