DJDIT Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Tomisław Piotr, widzisz co zrobiłes ? :rotfl: przez twoją dociekliwośc powstał nowy dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Zawsze muszę coś narożrabiać, tymbardziej, że nie o taki dział mi chodziło. Myślałem o podstawach filmowania, kompozycji, montażu. W kodekach, bitratach jestem słaby, wiem o co chodzi ale ja zawsze musiałem robić najlepszej jakości-najlepiej bez kompresji. Zamilkłem więc, gdy padły pierwsze pytania. To nie jest moja mocna strona. Myślę, że zrobił się potężny "nie na temat" zbioru filmów Pawła. Proponuję przenieść się do właściwego działu. Co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Tomisław ,tam można pisaać też o wtym co Ciebire intresuje ,czhyba nie każesz mi z osobna wypisywać co tam ma być napisane-nie jestem video filmowcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 12 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Chaos w moim wykonaniu: 1) Z wczorajszego latania: oraz wersja w niższej jakości na tubie: 2) Z wiosennego latania na działeczce, dopiero teraz zmontowany: , też słabsza wersja na tubie : Enjoy! EDIT: jeden filmik był źle załadowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalg0000 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Paweł jesteś kozak. Faktycznie niezły chaos Zmontowałem Edge'a 540 ale moje AXI bezczelnie się urwało z mocowania kiedy robiłem rolling circles akcentowane raz w lewo raz w prawo. Wyglądało to tak jakby piłka baseballowa trafiła model. Cały przód poszedł w drzazgi. Pierwszy raz miałem coś takiego. Model poszedł do śmieci Teraz robię drugiego bo pierwszy latał jedwabiście 8) Zaraz wrzucę postępy z budowy. Jak wpadniesz do W-wy przed 17.09 to idziemy latać, koniecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 16 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 tez mam acromastera i mam problem z harierem. Kiedy próbuje go robić zamiata tyłkiem jak opętany. jeśli wiecie jak można temu zaradzić to proszę o odpowiedz. pozdro Grzesiek :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.