Fijey Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Przykro stwierdzić, ale na koniec sezonu i to mnie dopadło aby tutaj założyć temat Po oględzinach stwierdziłem, że wysypało się serwo prawej lotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maj0r Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Współczuję. Na ile szacujesz straty, jeśli można spytać?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Uuuu, szkoda, ładny modelik był. Kto to wogóle wyprodukował? Kadłub wygląda na laminat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Zepsute serwo lotki powodem takiej kraksy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fijey Opublikowano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Kto wyprodukował, to nawet nie wiem, kupiłem model używany od kolegi z forum. Przed kraksą przelatywał dość ostrym lewym łukiem i był dość daleko, stało sie tak szybko że do teraz jeszcze nie wiem za bardzo co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 17 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 ESM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirolek Opublikowano 18 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2012 Wojtek - zobaczyłem ostatni post w temacie kraksa-Cesna i wystraszyłem się, że to Twój model. .... uffff Kadłub doszczętnie zniszczony czyli kraksa na pełnym gazie - szkoda bo model prezentuje się na pierwszej fotce znakomicie. Jeżeli serwo lotki się zablokowało w skrajnym położeniu to faktycznie model mógł zakręcić niekontrolowaną beczkę i wtedy trudno go uratować. ms Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi