karlem Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 ... to jest po prostu coś, co nazywam "bezinteresownym skurwisyństwem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 O tak! Pokłady bezinteresownego ludziego sk...- no tego czegoś - są niewyczerpywalne! Gdyby można było to stosować zamiast benzyny, to problem energetyczny świata mielibyśmy rozwiązany na wieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszmen Opublikowano 15 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2007 Kojot, u nas w Aleksandrowie było podobnie jak tylko znikali modelarze to pojawiali się debile w BMW i ryli pole do oporu. Potem jak zorganizowaliśmy nowe lotnisko to ludność z okolicznych wiosek byla pod wrażeniem itp... a obecnie już zaczynają się awantury o to że kury znoszą sześcienne jajka a krowy się nie cielą :evil: Ogólnie masakra niedługo pewnie pójdą w ruch widły i pochodnie. (najbliższe domy są w odległości ok 1km i nie wiem w czym im przeszkadzamy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 No niestety tak to już jest w tym naszym kraju Ja tylko czekam na otwarcie lotniska w Czechowicach-Dzidzicach (Bielski Park Techniki Lotniczej). Mam nadzieje ze uda się dogadać z władzami aby udostępnili lotnisko dla modelarzy . Jeżeli nie to dalej bede zmieniał lotnisko 5 razy na rok :mrgreen:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Moja dobra rada, zamiast sie z bezmuzgami szarpać, minować lotnisko i stawiać zasieki zrobcie tak: jak kolesie przyjadą obalcie z nimi pare flaszek wódki i pogadajcie na spokojnie. Ja tak rozwiązałem kiedys podobny problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomson Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Ja już po swoim małym dochodzeniu wiem kto to zrobił, narazie przynajmiem wiem jak na kolesia wołają, teraz już łatwiej się dowiedzieć o adres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam712 Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 Skucie mordy czy podpalenie auta nie pomoże.Nie ma dowodów na kolesia więc Policja nie pomoże,a ostra pogadanka skończy się najazdem pięciu bumek,jeszcze w łańcuchach.Niskie,ale solidne ogrodzenie wydaje się najlepszą ochroną.Nie wiem jak daleko jest najbliższe źródło napięcia,bo można by pomyśleć o barierach podczerwieni(100m zasięgu) i czujnikach nacisku na wjazdach+moduł gsm.Sms do ochrony i kilku najbliżej mieszkających użytkowników lotniska załatwiałby sprawę interwencji.Jeśli będzie stała tablica o zakazie wejścia-blokuje się wjazd i z Policją spisuje wszelkie straty w mieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 albo okopać lotnisko rowem, tylko wtedy sami nie będziecie mogli wjechać :roll: Jeśli się nie mylę to w Pabianicach były podobne problemy :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2007 w Lisich Kątach co jakiś czas rów jest poprawiany, jednak idioci nadal wjeżdżają... ale nie na pas startowy dla samolotów tylko...na "nasz" teren przeznaczony dla modelarzy... albo rów, albo dobrze usypana "wydma" choć ta pierwsza metoda jest praktyczniejsza gdyż po czasie już sie nie rzuca w oczy bo zarasta zielskiem. można uszkodzić zawieszenie niskopodłogowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.