motyl Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 postanowiłem zapytać dlaczego jestescie nieobecni na zawodach F3A. Prosze o szczerą odpowiedz Witaj Jacku. Bo kto sie odważy startować z tekimi "wyjadaczami" jak Wy A ja zapytam z drugiej strony bardziej przyziemniej, dlaczego nie jestes obecny w żyrardowie w weekendowe latania ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_swiderek Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Witam, Uważam, że nikt nie powinien bać się startować na zawodach w Polsce, w tym z nami, tzw. "wyjadaczami". Nasz poziom nie jest aż tak wysoki, aby czuć się gorszym. Proszę spojrzeć na poprzednie lata, pojawiło się wielu nowych zawodników którzy powoli wchodzą do czołówki. Ja sam kiedyś zajmowałem ostatnie miejsca na zawodach. To, że latamy modelami najwyższej klasy nie skreśla pozostałych zawodników w konkurowaniu z nami. Co mam powiedzieć ja, kiedy jadę na zawody typu Mistrzostwa Europy? Nie startować z powodu wymówki, że boję się konkurować z "wyjadaczami"? Dokładnie pamiętam, jak 2 lata temu zająłem przed ostatnie miejsce na Pucharze Europy F3A w Austrii. Zajmuję odległe miejsca, ale po każdej takiej imprezie zdobywam nowe doświadczenie i umiejętności. Chyba nic tak nie uczy, jak start na zawodach. Zachęcam wszystkich chętnych do brania udziału w zawodach F3A, panuje na nich świetna atmosfera, można sie dowiedzieć paru ciekawostek, w tym dotyczących techniki latania a przede wszystkim podpatrzyć jak robią to inni. Zachęcam także do udziału w organizowanym przez zawodników F3A cyklu zawodów w AKROBACJI RC. Podkreślam, że na zawodach tych, nie jest wymagana licencja sportowa Aeroklubu Polskiego/FAI. Więcej informacji znajduję się tutaj P.S. Także służę swoją pomocą oraz doświadczeniem, proszę pytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_swiderek Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 P.S. Uważam, że ten dział znajduję się w złym miejscu na forum. Szkoła 3D ma mało wspólnego z F3A więc apeluje o zmianę miejsca zamieszczenia tego działu. Pisałem w tej sprawie do Admina forum, lecz nadal nic się nie zmieniło. Może komuś innemu sie uda... Ostatecznie proponuje rozpoczęcie nowego tematu w dziale <>. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Witam! A gdzie widzisz umiejscowienie działu 3fa. W pod-forum modele akrobacyjne 3d czy tez jako całkowicie nowego osobnego osobne pod-forum 3fa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Póki co moim skromnym niczym nieuzasadnionym zdaniem temat nadaje sie do Różnych. Jeżeli będzie większe zainteresowanie i więcej tematów dopiero wtedy robić pod forum f3a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Rabbit Z makietami miało być tak sam ,a tym razem całkiem dużo się tam dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_swiderek Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Proponuje umiejscowienie działu F3A w podforum <> lub stworzenie osobnego działu. Najlepszym wyjściem byłby dział <>a w nim 2 oddzielne tematy: <<3D>> i <>, tak jak to ma miejsce w zagranicznych forach, np. RC UNIVERSE. Rozmawiałem już prywatnie z kilkoma osobami z forum i są oni tego samego zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 zgadzam sie z toba 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Nie będzie mnie dziś i jutro ,więc może niech się reszta kolegów wypowie jak to widzi i w sobotę lub niedzielę zaczniemy działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Swiderek Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Potwierdzam propozycje syna (Piotra Ś.) co do działu modele akrobacyjne a w nim oddzielnych podtematów F3A i 3D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 jeżeli już to niech powstanie drugie pod forum f3a , nie ma sensu znowu reorganizować całego forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Tak jest, oddzielny poddzial f3a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Zgadzam się z p. Piotrem i Jackiem Świderkiem, ja sam już od roku latam F3A i w tym lub następnym roku zamierzam wsiąść udział (przynajmniej chociaż spróbować) w zawodach F3A Klub, na pewno przyda się taki dział , może będe mógł poszerzyć swoją wiedzę o nowe informacje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 odnoszę wrażenie że niektórzy czują jakąś niechęć do f3a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruszmen Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Ja podobnie..... :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 A gdzie widzisz umiejscowienie działu 3fa. a co to za kategoria ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 to jest kategoria w której dopuszczone są modele na silnikach WYŁĄCZNIE 3FAzowych przepraszam ale nie mogłem sie powstrzymać... :twisted: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 To jest kategoria do której, kto jak kto ale Motyl musi się prz... ,bo inaczej by nie mógł spać. Mi pomysł powstania nowego pod-forum f3a też najbardziej odpowiada. Tylko jeszcze problem kto go poprowadzi i możemy zakładać kolejne pod-forum. Więc chętni na moderatora proszeni są o wpisanie się w tym wątku . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_swiderek Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Mogę się tym zająć ale dopiero w czerwcu... Pacek>> Dlaczego niektórzy czują niechęć do F3A? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 może nie wszystkim podoba się latanie po wyznaczonym programie... są też tacy co lubią freestyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.