Tomek Reda Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Mam do was prośbę. Nie mogę sobie przypomnieć 2 tytułów gier. Pierwsza gra była swego czasu ( rok może 2 temu ) w biedronce. Opierała się na tym że tworzyło się bohatera, jeździło się na nartach i wykonywało przeróżne triki. Można było kupować inne narty ubrania itp. Pamiętam jeszcze że podczas startu zeskakiwało się z helikoptera. W tle leciała zabawna, skoczna muzyczka. Druga gra była strzelanką FPS, grałem w nią dawno ( może 3 lata temu ). Niestety bardzo mało z niej pamiętam co mnie najbardziej boli.Pamiętam tylko że końcowa misja polegała na przedostaniu się na dach budynku, całego oszklonego (można było wybijać szyby).Pamiętam że po przedostaniu się na samą górę wieżowca przylatywał helikopter i zabierał mnie ( lub mnie i moją ekipę już nie pamiętam dokładnie ). To była ostatnia misja. Pamiętam jeszcze że podczas tej gry misje działy się w dżungli,były jakieś obozy ogniska itp. Wiem że bardzo mało pamiętam na temat tych gier ale bardzo bym chciał odnaleźć je i znowu w nie zagrać. Będę ogromnie wdzięczny jeżeli komuś uda się je ( lub tylko jedną ) odnaleźć. Liczę na was Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Gry to zło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Nie wiem czy ta gra była w biedronce, ale wydaje mi się że pierwsza to "Shaun White snowboarding". Obejrzyj jakiś game-play tej gry to się przekonasz czy to ta . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Szukałeś w googlach po "gra z biedronki"? Wyskakuje dużo obrazków, może po okładce poznasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Reda Opublikowano 22 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Mariusz trafiłeś w klimat ale to nie ta gra.Tak poza tym to Shaun White S nowboarding to świetna gra, bardziej rozbudowana niż tą o którą mi chodziło. Robercie dobrze podpowiedziałeś. Znalazłem tak jak mi mówiłeś. Gra to Freakout - Białe Szaleństwo ( za 9.99 zł z Biedronki ) Nie mogę się doczekać jak zagram. Bardzo licze na waszą pomoc jeżeli chodzi o drugą gre. Może jakiś gracz przypomni sobie tą strzelankę. Mariusz I Robert wielkie Dzięki ;D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi