koszkin Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Dobra, Ugadaliśmy się i dostanę na dniach 30 szt Po otrzymaniu przesyłki, przekazuje naklejki do kolejnych 3 osób. Kto pierwszy ten lepszy. Proszę o wiadomość z danymi na priv. 3 pierwsze osoby, które się zgłoszą zostaną powiadomione o wysłaniu naklejek. Także zgłaszać się Pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Doszły naklejki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 29 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Tak, dzisiaj dostałem. Dzięki Od jutra zaczynam rozpowszechniać Dla kolegów z Gdyni i okolic kilka sztuk zostawię w sklepie modelarskim u p.Wiesia. Jeśli będzie ktoś chętny, proszę o wizytę w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Ja puki co nic nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Są jakieś nalepki w Majster-Klepce? bo będę dzisiaj tam prze-lotem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 nie ma, nikt nie wyraził chęci więc wszystko poszło w świat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietka Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Witam Wyciąłem na ploterze kilka forumowych naklejek. Naklejki z białej foli z naklejoną folią transportową wiec nie ma problemu z przeniesieniem jej na dowolny materiał. Wielkość to około 5,5 cm wysokości w najwyższym punkcie, oraz 28 cm długości. Dystrybucja na zasadzie podaj dalej, wysyłam naklejki pierwszej osobie, ona bierze dla siebie oraz rozdaje osobom z okolicy i resztę wysyła do drugiej osoby. Dlatego najlepiej jakby zgłosił się ktoś z Krakowa, Warszawy lub innego zagłębia forumowiczów. Jeżeli ktoś z Lublina będzie chętnych to mogę wyciąć dodatkowe naklejki i zostawić je u Grześka w Majsterklepce. Jak będą chętni dalej to wytnę kolejną partię, mimo iż te parę sztuk dało mi w kość przy wyrywaniu Cześć Kuba No, byłbym wdzięczny za kilka nalepek dla Lubliniaków . Jak byś mógł w piątek zostawic u Grześka to byłoby fajnie. Ewentualnie będzie zebranie sekcji w niedzielę o 10 tej w modelarni koło leclerca tego na Zana to serdecznie kolegę zapraszam. Pozdrawiam piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 31 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Nie mam już żadnej, muszę kupić folię żeby znów uruchomić produkcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 Miałby ktoś jedną mi wysłać ? Oddam za przesyłkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszkin Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Panowie przypominam, że mam naklejki. Pisałem już wcześniej, wyślijcie na PM adres do wysyłki. Dwie pierwsze osoby dostaną naklejki. Do tej pory nikt mi nie wysłał adresu. edit: Ok, jedna osoba się już zgłosiła. Czekam na jeszcze jedną. Wyśle to co mam czyli po 14 naklejek, resztę proszę wysłać dalej. Mam już dwie osoby. Naklejki wysyłam do: skraf Szymek-98-PL Także proszę się do nich zgłaszać po resztę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Dostałem , już wożę na aucie (chociaż częściej żona... ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Dla przypomnienia: kilka naklejek dla kolegów z Gdyni i okolic czeka w sklepie modelarskim u pana Wiesia. Wystarczy powołać się na nasze forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Kto obecnie posiada naklejki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFlayerX Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 w sumie to ja jestem ze stolicy i chodzę do modelarni która mieści się w największej budowli w naszym kraju, tak mam na myśli tą zbudowaną przez sowietów, więc można by mi parę sztuk ( tak koło 10/15 ) spokojnie listem podesłać na pewno by się po pracowni rozeszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Wielkie dzięki dla Darka vel. d.a.r.o za naklejkę no i dla wykonawcy U mnie prezentuje się tak : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Kto mi przysle naklejki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrik123 Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Można liczyć na 1 naklejkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacza Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Ja też bym poprosił o naklejkę. Najlepiej 2-3. Koszt przesyłki pokryję... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrFlayerX Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 jakby można było ponowić prośbę o 10/15 naklejek dla Warszawy to byłbym wdzięczny. na pewno rozeszłyby się jak ciepłe bułeczki i po pracowni i po reszcie miasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.a.r.o. Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Ja mam tylko taką sugestię aby część naklejek zrobić w wersji "inside" czyli naklejane na szybę od wewnątrz. I jak coś, to ustawiam się w kolejce po nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi