Wojtass_nt Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Ja mogę dać mojego Juniora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GEX999 Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Piper znajomego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Jak 12M i MDM-1 Fox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Sokol Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 I coś ode mnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Cieszę się że jest jakiś odzew, prześlijcie mi proszę zdjęcia w jak największej rozdzielczości na panjaqb(at)gmail.com . Zdjęcia muszą być waszą własnością lub musicie mieć do nich prawa, druga sprawa nazywajcie pliki swoim nickiem, łatwiej mi będzie dojść kogo jako autora zdjęć wpisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Dobrze jak byś podał MINIMUM rozdzielczości bo inaczej to każdy sobie dowolnie zinterpretuje :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 mniej niż 1024x768 nie ma sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 No to moje są ok bo dałem pomniejszone wersje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Jakiego rozmiaru maja być te fotografie drukowane? z 1024x768 to można zrobić odbitkę 10x15 a nie kalendarz.... Sugerował bym absolutne minimum 2560x1706 pod warunkiem że plik jest nienagannej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 I jak z kalendarzem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 mało fotek póki co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Rzeszów Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekRG Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 To może na 2014 rok kalendarz? Więcej czasu żeby się wszyscy zebrali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boguslaw Opublikowano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2012 a może jakieś miejsce publikacji, album albo strona www, żeby można było głosować na fotki? oto moje propozycje (oryginały w dużej rozdzielczości poszły na e-mail): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Rzeszów Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Panowie nastał problem. Kalendarz prawie gotowy, brakuje listopada i grudnia. Potrzebuję żeby zrobił ktoś grafite na pierwszą strone (okładke). Trzrba mi tez jakieś dwa zdjęcia w miare dobrej rozdzielczości. Chyba że ktoś chce dokonczyc to na Pw pisac to dam pliki. PrtScr: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Kalendarz gotowy? A co w nim jest jeśli to nie tajemnica? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boguslaw Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Panowie nastał problem. Kalendarz prawie gotowy, brakuje listopada i grudnia. Potrzebuję żeby zrobił ktoś grafikę na pierwszą stronę (okładke). Trzeba mi tez jakieś dwa zdjęcia w miarę dobrej rozdzielczości. Chyba że ktoś chce dokończyć to na Pw pisać to dam pliki. 1 pierwsza strona może być składanką wszystkich miesięcy 2 mozna obejrzeć propozycje poszczególnych miesięcy 3 mam jeszcze kilka tysięcy zdjęć można coś wybrać może jakaś ESA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Rzeszów Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Kalendarz gotowy? A co w nim jest jeśli to nie tajemnica? ;] Jak skończe. Dawaj te zdjecia esy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boguslaw Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Jak skończe. Dawaj te zdjecia esy. mam je w domu, wiesz teraz jaby pracuje troche ale wieczorkiem podeślę ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi