Wojtass_nt Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 No dobra. Nie ma co ukrywać bo trąbią o tym już wszędzie. Zima nadchodzi. A jeśli nie zima to na pewno pierwszy śnieg. Przyznać się kto zamontował już narty i czeka na weekend, a kto waha się bo ciągle liczy, że to przedpremierowy pokaz i jeszcze kółka się przydadzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Do latania na śniegu: TM 400 GWS Cessna 182 Hype Pionner/U Can Fly czeka na założenie nart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 26 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Chyba jednak fałszywy alarm. Prognozy ze śniegiem zamieniły się w deszcz. Czyli jednak przyjdzie nam poczekać. Może to i dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 No my sie przygotujemy no i moze drogowcy tez sie wyrobia:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietuh Opublikowano 26 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Nie znasz dnia ani godziny. Meteorologia i wróżbiarstwo są bardzo spokrewnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 I te wygrane tysiące zl w wiadomościach sms, a wystarczy tylko odpisać u mnie narty zrobione, bedzie śnieg, beda założone:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 29 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 A jednak temat już jak najbardziej aktualny. 10cm śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 U mnie kilka min padało z deszczem tak ze jeszcze mam letni:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi