robraf Opublikowano 3 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2008 my na modelarnii też robilismy te insomniaki tylo pod naped elektryczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Po wielu latach walk tymi prostymi modelikami z napędem spalinowym postanowiłem dostosować staruszka do powszechnego trendu elektryfikacji. Okazuje się bowiem,że młodzież nie bardzo jest zainteresowana zaolejonymi spaliniakami co doskonale odzwierciedla rosnące zainteresowanie modelami ESA .To fajne modeliki tylko trochę małe i wolne. W moim kombacie zastosowałem silnik turnigy 35-36-1100 co daje modelowi taką moc jak silnik 4cm spalina. Model jest bardzo dynamiczny, szybki i można nim latać nawet przy sporym wietrze. Myśle, że od elektryfikacji nie ma już odwrotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Lechu, buduj kombata 1/12 wsadź mu silnik elektryczny i zapraszamy na zawody ACES najbliższe od Ciebie będą w Chrcynnem (koło Nasielska) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lech Mirkiewicz Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 He ,he najbliższe, 300 km dobre sobie ale może bym przyjechał. Kiedy będą te zawody? Muszę mieć 1/12 ? nie ma klasy open? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 16-17/07 no niestety albo jak mówi moja córcia stety - tylko 1/12 WWII i 1/8 WWI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tochy Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Pacek -> 18 czerwca Wola Wężykowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.