piotr22 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Hej. Myślałem o stworzeniu jakiegoś depronowego modelu o rozp. ok. 1 m , który naturalnie mógłby osiągać większe prędkości ... Wiem , że tutuł mojego tematu brzmi może trochę nieprofesjonalnie , ale w modelach elektrycznych jestem nieobeznany ... Liczę na jakieś interesujące propozycje ... Co myślicie o gee bee ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Którym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr22 Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 gee bee gee bee r3 chociaż jakaś delta też będzie ok ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 5 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Metrowej rozpiętośći depronowy model raczej za szybki nie będzie. Choć szybkość to rzecz względna. Obejrzyj na początek www.parkjets.com i linki na rcgroups. A z naszego podwórka. Motylasty zrobił szybkiego, myslę, Helmuta. http://pfmrc.eu/index.php?/topic/23809-toto-14-vel-gzl-sf-23-helmut/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi