Rzepka Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Witam, mam na imię Piotrek jestem modelarzem z Bielska-Białej modelarstwem zajmuje się od 8 lat i mam na koncie około 12 modeli zdalnie sterowanych. Pozdro :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japim Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Witamy kolejnego modelarza z Beskid Chętnie zobaczymy Twoje modele w galerii modeli, chociaż część pewnie można obejrzeć na stronie Waszej modelarni. Pytałem w PM o tego Sabre'a - może masz jakieś bardziej szczegółowe informacje na jego temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzepka Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Modelami oczywiście się wkrótce pochwale a na wiadomość odpisałem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 witamy witamy kolejnego modelarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.