czaja18 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Zaprezentuje wam moje samoloty : Jak kogoś zainteresują to moge wstawić więcej fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neon Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Fajna kupka, tylko czego one takie jakieś nie dokończone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Człowiek chce sie pokazać a tu odrazu krytyka :!: A niedokończone bo narazie mam jesień to szybowce trza robić i psuć je na zboczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 dokonczone jak dokonczone ,ale chyba bardziej WYKONCZONE . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diakon Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Fajne szybole 8) :wink: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Takie piękne modele a Wy się chłopaka czepiacie!!!! Samoloty są przynajmniej z drewna, a nie jakiegoś gównianego depronu. Tak trzymaj kolego! Z czasem nauczysz się robić jeszcze piękniejsze modele. Balsa górą!!! Depron pod panele!!!! Ale mi się "rymnęło"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 Gdzieś słyszałem że jutro nam pokaże fotki drugiej kupki modeli tym razem z depronu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja18 Opublikowano 1 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 O widze że będe miał ciężką noc Nie łatwo tyle zrobić w kilkanaście godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 1 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2006 O widze że będe miał ciężką noc Nie łatwo tyle zrobić w kilkanaście godzin Deprony podobno szybko się klei Ale może lepiej nic nie rób z tego materiału bo się okaże że masz ,,gówniane' modele i będzie Ci może przykro z tego powodu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Tak OLO bij piane dalej! Jeszcze napisz ze 4 posty będziesz miał większą rację.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Dla mnie depron to dużo. Dam przykład. W czwartek zamówiłem 2 tubki CA, tkaninę szklaną i żywicę. Niedużo no nie ? Dałem za to prawie $90 :? a gdzie balsa, folia itd ? Kupię depronu za $7 i zrobię sobie model. Dla mnie to naprawde wielka różnica bo niestety nie zarabiam tysięcy. Rozumiem że z balsą ładniej wychodzi ale nie wszystkich stać na to żeby każdy model był balsowy. Napewno zrobię sobie kilka ale nie rezygnuję z depronu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santana Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Olo twoje odpowiedzi stają sie powoli złośliwe i niegrzeczne sądze ze twoje wiadomości modelarskie jakie niewątpliwie posiadasz nie upoważniaja Cie do tego rodzaju komentarzy niesądzisz ze robisz tym komuś przykrość??. Pomyśl zanim napiszesz i znowu kogoś urazisz. A takich słów jak (gówniane) też w rozmowach na forum sie nie używa poprostu to jest niesmaczne pozdrawiam wszystkich ps.Tobie powinno być przykro za swoja wypowiedz a nie czaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_tata Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Olo twoje odpowiedzi... Czy to na pewno dobry adresat Twojej wypowiedzi? Nie pomyliłeś osób :? Mi pasuje do zupełnie innej osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Przemku wszyscy juz znamy twoje zdanie o depronie ,ale czy wyrazanie sie z przymiotnikiem "gowniany" to troche przesada.Sam mam kilka modeli depronowych i szczerze powiedziawszy ta Cesna z depronu ktora ja zrobilem na podstawie balsowych planow jest o niebo ladniejsza . Wiec mam prosbe jak masz pisac cos o depronie to zrob sobie chwile przerwy od kompa ,alba szybak kawa,albo wyjscie po zakupy na imprezke A czepianie sie Ola jest conajmniej niestosowne. edit: A szybowce pomimo ze sa z balsy wygladaja niestety bardzo nieestetycznie. Odrobina papieru scierngo i troche spraja zdecydowanie podniosly by ich wartosc wizualna. Podobno jak cos ladnie wyglada to i ladnie lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 A bo z depronu to takie "dziadowskie" modele wychodzą: Fokker DRI of 1m50 motorized at the beginning by a 10cc 2T then Saito 90 4T Tutaj większy obrazek http://papykilowatt.free.fr/PHOTOS/kilowatt_1236.jpg A tu "plac budowy": Albo taki "maleńki" PZL Orlik z depronu i styro: http://papykilowatt.free.fr/html/pzl225.htm Proponuję zapoznać się z resztą strony Papy Kilowatt. http://papykilowatt.free.fr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Tak OLO bij piane dalej! Jeszcze napisz ze 4 posty będziesz miał większą rację.... Napiszę jeden ostatni Jak piszesz że ktoś robi g...... modele tylko dlatego że są z depronu to na mnie działa to jak czerwony kolor na byka i biję pianę Nie bądź taki szczery i proszę nie pisz takich rzeczy bo to nieładnie delikatnie mówiąc. Możesz się powstrzymać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santana Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Deprony podobno szybko się klei Very HappyAle może lepiej nic nie rób z tego materiału bo się okaże że masz ,,gówniane' modele i będzie Ci może przykro z tego powodu:D nie sądze ze sie myle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santana Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Olo napisał Deprony podobno szybko się klei Very HappyAle może lepiej nic nie rób z tego materiału bo się okaże że masz ,,gówniane' modele i będzie Ci może przykro z tego powodu:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 2 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2006 Co Olo napisał, to wiemy. Co na ten temat sądzi, też - że depron to materiał dobry jak każdy inny. I uważam, tak jak Hubert, że jednak pomyliłeś adresatów. Kolego santana, nigdy Cię nie ugryzła ironia nagle wyskakująca za krzaków ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.