czaja18 Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Zaprezentuje wam moje samoloty : Jak kogoś zainteresują to moge wstawić więcej fotek Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Jeszcze Link to comment Share on other sites More sharing options...
MareX Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Fajna kupka, tylko czego one takie jakieś nie dokończone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaja18 Posted December 1, 2006 Author Share Posted December 1, 2006 Człowiek chce sie pokazać a tu odrazu krytyka :!: A niedokończone bo narazie mam jesień to szybowce trza robić i psuć je na zboczu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 dokonczone jak dokonczone ,ale chyba bardziej WYKONCZONE . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diakon Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Fajne szybole 8) :wink: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelmaniak Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Takie piękne modele a Wy się chłopaka czepiacie!!!! Samoloty są przynajmniej z drewna, a nie jakiegoś gównianego depronu. Tak trzymaj kolego! Z czasem nauczysz się robić jeszcze piękniejsze modele. Balsa górą!!! Depron pod panele!!!! Ale mi się "rymnęło"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Gdzieś słyszałem że jutro nam pokaże fotki drugiej kupki modeli tym razem z depronu Link to comment Share on other sites More sharing options...
czaja18 Posted December 1, 2006 Author Share Posted December 1, 2006 O widze że będe miał ciężką noc Nie łatwo tyle zrobić w kilkanaście godzin Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 O widze że będe miał ciężką noc Nie łatwo tyle zrobić w kilkanaście godzin Deprony podobno szybko się klei Ale może lepiej nic nie rób z tego materiału bo się okaże że masz ,,gówniane' modele i będzie Ci może przykro z tego powodu:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
modelmaniak Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Tak OLO bij piane dalej! Jeszcze napisz ze 4 posty będziesz miał większą rację.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk Urban Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Dla mnie depron to dużo. Dam przykład. W czwartek zamówiłem 2 tubki CA, tkaninę szklaną i żywicę. Niedużo no nie ? Dałem za to prawie $90 :? a gdzie balsa, folia itd ? Kupię depronu za $7 i zrobię sobie model. Dla mnie to naprawde wielka różnica bo niestety nie zarabiam tysięcy. Rozumiem że z balsą ładniej wychodzi ale nie wszystkich stać na to żeby każdy model był balsowy. Napewno zrobię sobie kilka ale nie rezygnuję z depronu Link to comment Share on other sites More sharing options...
santana Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Olo twoje odpowiedzi stają sie powoli złośliwe i niegrzeczne sądze ze twoje wiadomości modelarskie jakie niewątpliwie posiadasz nie upoważniaja Cie do tego rodzaju komentarzy niesądzisz ze robisz tym komuś przykrość??. Pomyśl zanim napiszesz i znowu kogoś urazisz. A takich słów jak (gówniane) też w rozmowach na forum sie nie używa poprostu to jest niesmaczne pozdrawiam wszystkich ps.Tobie powinno być przykro za swoja wypowiedz a nie czaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubert_tata Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Olo twoje odpowiedzi... Czy to na pewno dobry adresat Twojej wypowiedzi? Nie pomyliłeś osób :? Mi pasuje do zupełnie innej osoby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomek Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Przemku wszyscy juz znamy twoje zdanie o depronie ,ale czy wyrazanie sie z przymiotnikiem "gowniany" to troche przesada.Sam mam kilka modeli depronowych i szczerze powiedziawszy ta Cesna z depronu ktora ja zrobilem na podstawie balsowych planow jest o niebo ladniejsza . Wiec mam prosbe jak masz pisac cos o depronie to zrob sobie chwile przerwy od kompa ,alba szybak kawa,albo wyjscie po zakupy na imprezke A czepianie sie Ola jest conajmniej niestosowne. edit: A szybowce pomimo ze sa z balsy wygladaja niestety bardzo nieestetycznie. Odrobina papieru scierngo i troche spraja zdecydowanie podniosly by ich wartosc wizualna. Podobno jak cos ladnie wyglada to i ladnie lata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiQ27 Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 A bo z depronu to takie "dziadowskie" modele wychodzą: Fokker DRI of 1m50 motorized at the beginning by a 10cc 2T then Saito 90 4T Tutaj większy obrazek http://papykilowatt.free.fr/PHOTOS/kilowatt_1236.jpg A tu "plac budowy": Albo taki "maleńki" PZL Orlik z depronu i styro: http://papykilowatt.free.fr/html/pzl225.htm Proponuję zapoznać się z resztą strony Papy Kilowatt. http://papykilowatt.free.fr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
olo Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Tak OLO bij piane dalej! Jeszcze napisz ze 4 posty będziesz miał większą rację.... Napiszę jeden ostatni Jak piszesz że ktoś robi g...... modele tylko dlatego że są z depronu to na mnie działa to jak czerwony kolor na byka i biję pianę Nie bądź taki szczery i proszę nie pisz takich rzeczy bo to nieładnie delikatnie mówiąc. Możesz się powstrzymać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
santana Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Deprony podobno szybko się klei Very HappyAle może lepiej nic nie rób z tego materiału bo się okaże że masz ,,gówniane' modele i będzie Ci może przykro z tego powodu:D nie sądze ze sie myle Link to comment Share on other sites More sharing options...
santana Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Olo napisał Deprony podobno szybko się klei Very HappyAle może lepiej nic nie rób z tego materiału bo się okaże że masz ,,gówniane' modele i będzie Ci może przykro z tego powodu:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiQ27 Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Co Olo napisał, to wiemy. Co na ten temat sądzi, też - że depron to materiał dobry jak każdy inny. I uważam, tak jak Hubert, że jednak pomyliłeś adresatów. Kolego santana, nigdy Cię nie ugryzła ironia nagle wyskakująca za krzaków ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.