Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rewelacyjnie to wygląda.

ciekwy jestem jak to wygląda na żywo. Dobrze widać model? Ja na noc oświetlam paskami ledowymi, które podkreślają kształ i położenie samolotu. Czy tak płynnie rozmieszczone światło (pomimo, że wygląda niesamowicie) nie utrudniało zlokalizowania ułożenia modelu w locie?

Opublikowano

Widać znacznie lepiej niż kamera, nawet ta HD, potrafi oddać. Nie ma problemów z orientacją. Nawet czasem się zrobi beczkę czy pętle. Do potrzeb filmu latałem dość statecznie.

Lewo prawo, wiadomo, kolory. Górę wskazują mrugające diody, no i rysunek kabiny. Tył świecące lotki. Neony spokojnie widać z.. no nie wiem, z 30m...więc dodatkowy atut.

Chyba sobie jeszcze coś założę aby oświetlić stateczniki, czy też skrzydła, które teraz nikną w cieniu.

Żarówa świeci na tyle mocno, że przy przelotach 3-4m nad ziemią oświetla grunt poświatą

Opublikowano

Wygląda super.

Teraz postaw aparat na statywie, ustaw najdłuższy z możliwych czasów i polataj sobie przed obiektywem.

Gwarantuje, że efekt osiągniesz bardzo fajny ;)

Opublikowano

niom, mam takie coś, ale z ręki i dość krótko i z doświetleniem lampą błyskową, szkoda, że domyślnie na początek migawki.

No i super ;)

Opublikowano

Prawdziwe UFO, coś na ten temat wiem ;-)

Świetnie wygląda, gratulacje.

Jeśli chodzi o foto , to zostałem zainspirowany, aby ustrzelić swojego ES, tylko oczywiście błysk na tylną kurtynę.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.