robertus Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Moim ufo. Ja za sterami. DJ. jako operator kamery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miruuu Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 rewelacyjnie to wygląda. ciekwy jestem jak to wygląda na żywo. Dobrze widać model? Ja na noc oświetlam paskami ledowymi, które podkreślają kształ i położenie samolotu. Czy tak płynnie rozmieszczone światło (pomimo, że wygląda niesamowicie) nie utrudniało zlokalizowania ułożenia modelu w locie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Widać znacznie lepiej niż kamera, nawet ta HD, potrafi oddać. Nie ma problemów z orientacją. Nawet czasem się zrobi beczkę czy pętle. Do potrzeb filmu latałem dość statecznie. Lewo prawo, wiadomo, kolory. Górę wskazują mrugające diody, no i rysunek kabiny. Tył świecące lotki. Neony spokojnie widać z.. no nie wiem, z 30m...więc dodatkowy atut. Chyba sobie jeszcze coś założę aby oświetlić stateczniki, czy też skrzydła, które teraz nikną w cieniu. Żarówa świeci na tyle mocno, że przy przelotach 3-4m nad ziemią oświetla grunt poświatą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Wygląda super. Teraz postaw aparat na statywie, ustaw najdłuższy z możliwych czasów i polataj sobie przed obiektywem. Gwarantuje, że efekt osiągniesz bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 niom, mam takie coś, ale z ręki i dość krótko i z doświetleniem lampą błyskową, szkoda, że domyślnie na początek migawki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a7498787 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 niom, mam takie coś, ale z ręki i dość krótko i z doświetleniem lampą błyskową, szkoda, że domyślnie na początek migawki. No i super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ufolek Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Prawdziwe UFO, coś na ten temat wiem ;-) Świetnie wygląda, gratulacje. Jeśli chodzi o foto , to zostałem zainspirowany, aby ustrzelić swojego ES, tylko oczywiście błysk na tylną kurtynę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi