wojtek4wd Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Jakoś tak zima nas nagle zaskoczyła ... Czy ktoś planuje zimą latać w Kraku ? Myślałem że spotkam kogokolwiek dziś na śmietniku, ale puuustki były Pozdr, W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levy Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 ja wczoraj latalem w czyzynach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Dzis z kolega Pawlem (TEQ) poszlismy latac (Bronowicka Polana). Teq ze swoim Micro Elektro a ja z nowym modelem Magic 3d. Oczywiscie zlamalem ogon, moja wina, pomylilem rewersy na lotkach. Takze juz nigdy niepolece modelem bez 10krotnego sprawdzenia czy wszystko gra... Zaduzo nerwow zrzeraja takie (przez glupote) uszkodzenia... Pawel polatal swoim micrusem a przy ladowaniu model schowal sie pod snieg wiec mielismy ubaw. Pare fotek: EDIT:Poprawilem fotki, mam nadzieje ze Wam beda dzialac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MareX Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Aby tak jeszcze zechciały się otworzyć... :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 w przyszłym tygodniu planuję sie wybrac na Pobiednik noi bez łopaty do odśnieżania się chyba nie obejdzie :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 apropo właśnie mi Marku przypomniałeś że jakiś rok temu kupiłem kawalek płaskowniczka alu z zamiarem zrobienia płóz tylko gdzie ja go teraz znajdę? :cry: ale mam kółka 100mm na małym sniegu powinny dac radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 W nadchodzacym tygodniu ma byc odwilz wiec moze sie jeszcze zalapiemy na kawalek suchego terenu bez sniegu i cieple dni :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levy Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 pablos to moze sie znowu spotkamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 levy spotkanie na latanie jak najbardziej ale pogoda do :ass: jeśli w sobote nie będzie padac to koło płudnia będziesz mnie mógł spotakac na Pobiedniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 ja juz jestem"zapakowany " i jutro "wietrzę skrzydełka " w naszym Michałkowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 A na śmietniku ktoś będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4wd Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Ja byłem dziś z Robertem . dramat, dramat, dramat a potem bosko Droga dojazdowa jest tak dziurawa jak jeszcze nigdy nie była, natomiast warunki do latania były super. Inny kolega próbując dojechać urwał osłone silnika :cry: Jutro jak pogoda pozwoli to chciałbym z kolegą Januszem udać się na jego pierwsze w życiu latanko. Może ta łączka na Toniach - czy ktoś mógłby na satelitarnym zaznaczyć gdzie to dokładnie jest ? Z góry dzięki, W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levy Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 no wczoraj pogoda sie udala niestety prace skonczylem o 16 kiedy slonce chylilo sie ku upadkowi za horyzontem, a dzis ? mgla mgla mgla bleh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Wojtek- Na polane dojazd jest z dwuch stron. Najlepiej ulica Pachonskiego wjechac w Łokietka (od Opolskiej Łokietka jest remontowana aktualnie wiec niema wjazdu). Jadac Łokietka w storne Ton, skrecamy w lewo w ulice Jordanowska (bedzie widac antene od nawigacji lotniczej). Za mostkiem na Jordanowskiej(pod koniec ulicy) skrecamy w prawo, w polna droge, niewidac jej na mapce nizej wiec zaznaczylem.. Przejezdzamy przez kolejny mostek przez Sudół i polana jest przed nami. Lata sie najlepiej gdzies w polowie (kolo zawalonego mostku). Mozna tez dojechac niebrudzac auta i bez zbytecznego trzepania modelami po wertepach jakie sa w opcji 1 . Od ulicy Stelmachów naprzeciwko nowego kosciola beda trzy domy (2 identyczne, trzeci bez elewacji). Za tymi domami skrecamy w prawo. Zatrzymujemy sie gdzis przy drodze. A dalej na piechote jakies 200m. Przechodzimy przez Sudół na zawalonym mostku (przejscie bez problemu) przy wielkim pojedynczym drzewie. I jestesmy na miejscu. Teren niewiem do kogo nalezy ale nigdy niebylo problemow. Duzo ludzi wybiera sie tam na spacery i pikniki w lato. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4wd Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 O to mi właśnie chodziło, bo dałeś już opis na innym topicu, ale krążyłem tam pare razy ( ja ciemna masa) i nie mogłem znaleźć. Dzięki. Dziś zmienialiśmy pare razy godzine spotkania w końcu odwołaliśmy całkiem, bo pogoda ... Pozdr, W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Wieczu..Kolo waszej polany ( niedaleko ) jest jeszcze lepsze miejsce Tam laam czasem. Zbacz na ul Gornickiego ( toz jak przejedziesz pod torami ) po lewej masz miejsce do latania 10x wieksze i zero zabudowan :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Patrzylem na zumi.pl gdzie to jest, mowa o terenie parku T.Kosciuszki przy dworku bialopradnickim? Hmm tam trzeba uwazac na latarnie przy alejkach i drzewa no i na ulice oczywiscie. Napewno o tym mowa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Nie..absolutnie nie..Jedziesz dalej ulica kolo parku ( od ul Pachonskiego ) i mijasz biauche maly mostek .Zaraz potem dojedziesz do skrzyzowania 3 ulic takie rozwidlenie na ktorym skrecisz w lewo w strone wiaduktu kolejowego. Zaraz jak pod nim przejedziesz masz po lewej droge prowadzaca na laki To dokladnie te pola na srodku TU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Dzieki Arku za wyjasnienie, teraz pozostaje mi czekac na ladna pogode bym mogl sie tam wybrac Znowu Snieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek4wd Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 LOL ! Kolo 12.30 wybieram sie przetestowac tą nową łączkę Bedzie jeszcze ktoś ? W No i nie było nikogo ... ale mój sympatyczny kolega Janusz wykonał pierwsze w życiu 6-7 minut samodzielnego lotu Sharkiem i można powiedzieć że teraz ma juz z górki !!! A łączka baaardzo mi się podoba . Tak w połowie jest taka zatoczka gdzie możan spoko postawić auto i nikomu nie przeszkadzać. Pozdr, W fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.