Pioterek Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Witam Kolegów ! Chciałbym tą drogą uprzedzić o bardzo dziwnym zachowaniu się firmy RC Matsu z Krakowa. Kilka tygodni temu zakupiłem do mojego Mustanga w tej firmie 2 pakiety LiPol 4S 4500 mAh 55C w cenie ok. 600 zł. Mimo odpowiedniej obsługi (ładowarka komputerowa i balansowanie max. prąd pobierany do 45A - pakiety spuchły po kilku cyklach (nie mieszczą się już we wnęce modelu). Chciałem nadmienić że używam ok 20 pakietów LiPol od 4 lat i taki przypadek spotkał mnie 1 raz. Mam pakiety dość intensywnie używane które mają 150 i więcej cykli za sobą. Moja reklamacja została przez firmę RC Matsu przyjęta i polecono mi wysłać pakiety do Krakowa w zamian za zwrot pieniędzy na moje konto. Pakiety wysłałem zgodnie z życzeniem - i od tej pory cisza kompletna. Telefony firmowe są nieczynne, moje e_maile pozostają bez odpowiedzi firma sprawia wrażenie jakby jej nie było (mimo pokaźnej strony internetowej). Kompletny brak kontaktu. Wygląda na to że straciłem i akumulatory i pieniądze. Dlatego uprzedzam i ostrzegam kolegów przed ew. klopotami z tą firmą. P.Kozakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Nie napisałeś ile to trwa. Może po prostu jesteś zbyt upierdliwy, a reklamacja wymaga czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 25 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/32829-httpwwwrcmatsupl/ ostatni post :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioterek Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Nie napisałeś ile to trwa. Może po prostu jesteś zbyt upierdliwy, a reklamacja wymaga czasu? Nie sprawa w czasie tylko w kompletnym braku kontaktu z tą firmą: telefony ze strony internetowej nie dzialają, na e_maile nie ma odpowiedzi - kompletna olewka klienta albo z firmą się coś dzieje niedobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Pioterek a po co piszesz to samo po raz drugi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi