TomekW Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Jeżeli Fokker ma Optica to ja nie mam więcej pytań ani uwag do zasięgu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Tomek - mówię cały czas o Opticu 6. Tym w szarej obudowie w odróżnieniu od tego nowego Optica w czarnej obudowie :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 VG 6000 też używałem i uważam ją za dobre radio. Jednak ma dużo mniej bajerów od MX-12 czy Optica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Mam Optica 6 jakies 2 lata i w zasadzie nie ma wiekszych problemow. Zdarzaja sie szarpniecia przy lotach elektrykami. No i zupelnie przestaje dzialac gdy uzywamy ukladu U-BEC (w modelu spalinowym). Funkcji nie brakuje, jednak obsluga moim zdaniem niezbyt intuicyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelbi Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Mój znajomy ma optica 6 i jest bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kielonnn Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Zdarzaja sie szarpniecia przy lotach elektrykami. Wlasnie i tu kolega ma racje Sam posiadam ta aparaturke i czasem w czasie lotu elektrykiem to aparaturka lapie impulsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Witam !! Jestem szczęśliwym posiadaczem Optic'a 6 i nigdy nie miałem z nim problemów. Radyjko na prawdę jest świetne !! Słyszałem że niektórzy narzekają na skomplikowany komputer w tych nadajnikach, ale to nie jest prawda. Mi wystarczyło ok godziny by wszystko poznać Poza tym podoba mi sie to że Optic ma wyświetlacz na dole Według mnie to fantastyczny nadajnik, jest solidny, ma wszystkie potrzebne guziki tak gdzie powinny być POLECAM !! P.S. Może ktoś wie, jak sie go rozkłada ?? Boje się za to zabrać, a chciałbym go wyczyścić. Może ktoś już to robił i udzieli kilku rad ?? Pozdrawiam !! Życzę tylu udanych lądowań co startów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Do afisha i reszty wypowiadających! Jeżeli istnieje już identyczny wątek a rzekomo nie udziela szerszych informacji dlaczego nie kontynuujecie go już w miejscu istniejącym!!?? Czy taki temat nie był wyżej podany?? Sugerujecie iż każdy z identycznym problemem powinien zakładać nowy temat i do tego - z innym tytułem (zakładać temat z tytułem "hitec optic 6" a gadać o MX-12?? Jak wówczas ma wyszukać jakąś informację osoba która umie używać opcji szukaj? Robicie ewidentny burdel! Ile jeszcze podobnych tematów musi powstać aby was zadowolić! Nieskończenie wiele? No sam widzisz, Po co te wykrzykniki? Pragnę Cię poinformować że Twój post został zgłoszony do moderatorów przez użytkownika i najpewniej zostanie usunięty. Temat stary jak świat ale najwyraźniej ktoś zadaje sobie trud żeby te posty pozgłaszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.z.i.q Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 VG 6000 Miałem w rękach, używałem, i są 2 problemy: 1 trudna obsługa 2 po jakimś czasie urywa się jeden kabel od potencjometru, najczęściej od wysokości lub lotek. mój znajomy rozwalił tak 2 modele nie licząc tego mała pamięć modeli (tylko 4) Optic 6 w jednej wersji softu się przy zawansowanych ustawieniach czasami się wiesza a tak to ok. ma bardo przydatną rzecz a mianowicie timery. mx 12 na temat tej aparatury się nie będe wypowiadał bo jej nie używałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Pisać tu już nie ma sensu bo temat sprzed dwóch lat chociaż jest tam pewne kontrowersyjne słowo.W tamtym okresie nie byłem moderatorem więc się tym zajmował już nie będę.Proszę bez zbędnych PW w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.